收起左側

拳術討論區

原帖由 0粉刷 於 27-8-2007 14:26 發表
你46lv打52lv怪-防仲要打2下 你點樣升lv呀 仲有打幫戰 開紅 打江湖 邊會夠人玩呢 你去嵩山升lv打得禁慢有鬼人組你升咩 升得慢都算喇 仲要晒mp 

回:0粉刷,你好!

你所講的本人 原全 明白!

簡單的回答: 只得 54力 約5xx攻計,以 47Lv人物,分析如下
52lv怪有 1201exp 一破2拳
53lv怪有 1335exp 一破3拳
55lv怪有 1626exp 一破3拳
57lv怪有 1846exp 一破3拳
59lv怪已經爆經也是 1846exp 一破4拳
ps:有數計了,唔使教了。

幫戰/開紅同江湖戰,我咁樣的配搭先好玩,血高防厚,打得耐D!

我去嵩山一向自已升,得閒帶埋個強化師去吸下經,都快過D真正全力刀手一破一刀。

重點,我升Lv原全不是大問題,我有拳的攻消護,有內的法打無屬性防的怪。

可惜,拳手AC已賣,故不會再回答日後一切問題了。

有待 真真正正 的拳手 解答其他網友難題了。

祝大家拳手們,早日向牛魔王挑戰進發,玩得開開心心。

回復 支持 反對

明少,你之前係咪雙開帶強化師去吸經?
乜唔lag架咩?仲有可唔可以教埋我點雙開,thx
回復 支持 反對

我想問全力拳有冇前途???
回復 支持 反對

明少你唔玩拳啦
咁咪小左好多人講野同問野
好耐未來過一來就見明少唔玩拳

回 : akkdaslk
拳唔全力你升到要打小林/泰北先爆經怪會升得好慢
其實去到打雙邊同狼精唔全力開始升得慢 <----不過唔係太明顯 , 因為佢都唔叫太多血
狼精 <--- 1550攻到 1破+如封
雙邊 <--- 1700攻到 1破+如封
拳手就算有勁裝都唔會太高攻
唔全力你會仲難打

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
明智傑 + 2 熱心協助,加以鼓勵!

查看全部評分

回復 支持 反對

我e家都玩緊全力

但聽fd講 拳防一定要高用黎頂怪
回復 支持 反對

回復 #256 NiGhT 的帖子

你講下你打咩怪幾血幾防來聽下
防係要高但係拳手有樣野唔同其它職
當你打遠攻怪同近攻怪係有唔同
回復 支持 反對

有勁裝仲驚低防^^?
同咪我想問如封升黎做乜??
雖然話係攻速快...但係我覺得好低攻><!
回復 支持 反對

拳手有勁裝都好難打到 1f 小偷 <---主動遠攻怪
密室紅藍忍都無小偷打得咁遠
除飛你用如封秒到 1 隻 1 隻打
如果你用野球打 , 技太近連2下技好易死
無錯如封低好低攻 , 當你升到無群怪打要1隻1隻打你唔用如封會打得慢
如封好處 - 遠 / 快/ mp小同彈怪
               ******打王幾好用******
如封壞處 - 低攻同彈怪 ( 彈怪 - 當你要打2下如封先殺怪打完第1下第2下要再行前小小打 )
                                          ******呢個問題你可以拉位******
回復 支持 反對

少林係咪唔洗升架??
回復 支持 反對

要~

小林暈人應該係易小小既
回復 支持 反對