收起左側

拳術討論區

原帖由 0粉刷 於 2007-4-30 10:25 發表
我想問   你地如封11層升12層用左幾耐         仲有好鬼難升呀(13下0.02 )

我都唔記得了,不過我如封有一PART時間停左無練,
因為我覺得如封超易練,所以還是等到最後升爆。

你是帶重力量的拳手,不見意用符
回復 支持 反對

我12層左少林,e+仲未真
死心中...
回復 支持 反對

回復 #181 0粉刷 的帖子

我覺得如封好易升炸wo..出招快,我除左拳套or護腕打的 :lol
回復 支持 反對

我家下34lv..有73x攻.....有真如封....10lv野球...冇咩心機up野球..我Deq:33+4(55)拳..33+56手...防身32+3(174)....防身30+4(19)..31+46防頭..有咩可以正勁d
回復 支持 反對

我想知道~
咩招用黎pk最勁= =?
回復 支持 反對

原帖由 bre123456 於 2007-5-5 18:13 發表
我家下34lv..有73x攻.....有真如封....10lv野球...冇咩心機up野球..我Deq:33+4(55)拳..33+56手...防身32+3(174)....防身30+4(19)..31+46防頭..有咩可以正勁d

回: bre123456,你好。

玩拳者的人仕,是需要好大的忍耐力,加油吧!

你的EQ已經好正常了,還是加緊努力吧!

要勁,就需要用額外的物品,例如:面具/符,等..............
回復 支持 反對

回復 #185 bre123456 的帖子

你可以參考下我既裝  防身虎鞋+3+22力  防白頭(118防)  33+7+53拳(118攻)                      防身36甲+6+194血   33+55護手  我D火抗同水抗有72% 金就得34%  我依家40LV
回復 支持 反對

家下我廢左....之前俾一個叫mikel既人呃左我好多野......冇左個33+56手同防身30+4(19)
回復 支持 反對

我個拳爆力好唔好.......
回復 支持 反對

原帖由 104 於 2007-5-7 23:14 發表
我個拳爆力好唔好.......

拳爆力冇咁好玩..拳爆力都係冇快感..我覺得4力2體拳最好.想爆力都係玩刀好d.還掂刀都有華山
回復 支持 反對