查看: 18016|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 永恆冒險88

改版後變了韓服咁。。
所謂的副本不再好玩,傻都識挽啦。
個人都是主玩副本地圖,今天挽番發現...
我玩不下去了!
還我GC!!!!!
已經不再是永恆冒險,虐王無險就差唔多"
就算係愈來愈少挽都唔洗放生隻game吧。
wwwwwwwwwww
眼看各地圖的人流就知道,改的太失敗了!
回復

個人都是主玩副本地圖,今天挽番發現冇變wor...乜玩副本地圖要用腦嫁咩?有套勁裝得啦....除裝會好有挑戰性D嘅我諗,唔玩副本咪玩PVP lo…做乜咁sad
回復 支持 反對

樓主意思係d副本易左好多
就好似拉峽谷為例
以前4個人一齊打都未必打得贏
e+隻boss兩三下就死
單刷連10min都唔洗

而且以前有勁裝某d關都要技術
就算係用強勢角色打都要識玩先單刷到後期d副本
但e+真係就算冇腦zzzz都可以單刷到
同以前比
e+打任真係冇難度
回復 支持 反對

哦....原來係咁,樓主試下PVP la. 得閒大家切初下......戲名"左下"
回復 支持 反對

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
kioik -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

查實點只係地圖太易 連角色操作都太易 你睇而家有幾多拉3出現係地圖/pvp?
自問pvp技術弱 但都睇唔過眼好多「偽」神手 例子:不少狄奧都有>70%勝率 好啦 入去打發現十個有十一個都係下修 下修都算啦 用都用得好d 玩原地combo then放技 個combo system 直頭同你自動搜怪/人 隔成個人咁高 都照可以上打下 家陣萊3 企係死角(不只山場/精場也會) 個個都放粒傑克魔豆出黎定人 仲要無限loop 真係搵鬼打咩 真係唔好話咩山場精場之分 你係有技術既 太空都打得掂啦 精場咪照樣有人CAMP 分別不大 大部分就連基本貼地 回殺都唔識 都上80%
無疑 每個角色都有專有既技術(莉無限跳/拉4 無限斬) 但而家搞到個個都好似白痴咁淨係狂禁Z 打人 證明係角色太過強勢 而唔係角色之間過份失衡 遲下隻Veigar 多數都步狄奧後塵
回復 支持 反對

查實點只係地圖太易 連角色操作都太易 你睇而家有幾多拉3出現係地圖/pvp?
自問pvp技術弱 但都睇唔過眼好多 ...
食飯咪講野 發表於 15-9-2013 18:58

其實你所講既問題一早已經出現,街場個個打法一樣
回復 支持 反對

其實你所講既問題一早已經出現,街場個個打法一樣
柚木共睹 發表於 15-9-2013 19:21

某d打法(如狄奧下修combo上打下)的而且確係一早出現 但後面你話街場個個打法一樣就唔多認同 係S7大改前 例如狄奧 都仲會有左修(即上修)既出現 不論4轉前後
但當改版以後 pvp血量突變 左修著重combo慢慢削血既自然不受討好 連出血傷害都係少少%咁扣 反而右修著重一擊必殺多 成班狄奧(包括在下蜂擁而至) 只係一隻角色已經有咁大分歧 咁同pvp改版原意平衡係咪矛盾? 歸根究底都係角色愈出愈屈 由出狄奧一刻已注定對戰失衡 只在乎改版後失衡程度有幾大 或者你會話某LOL 都會有角色失衡啦 不過係要睇人地set既range同GC既range係點 而家KOG似乎係將狄奧等AP角色視為正常而非過份太強 或者係我技術太廢 覺得AP太強   
P.S. 反而有一點更新抵讚既係今次既能力平衡
回復 支持 反對

某d打法(如狄奧下修combo上打下)的而且確係一早出現 但後面你話街場個個打法一樣就唔多認同 係S7大改前 例 ...
食飯咪講野 發表於 15-9-2013 23:46

唔知點答你,可能因為我唔明你想講乜但你睇返咁多職你就明,每隻職個個都用果個打法
有分左右修的話,左修個個咁玩法,右修又個個咁玩法
其他強職業更加唔駛講,一隻打法走天下
回復 支持 反對

真係懷念以前打VS睇房方通常都係
"禁弓魔""小劍""劍拉萊"

入親去打到開心,大家都打技術

而家......唉
AP角D技玩秒,DIO瞬身黎招海膽真係898
老手又走得7788
台灣仔又乜都話9,用技殺就話技9,打佢落街又"CHEM"9,捉佢又話捉9,真係要企定定ZZZ咩

打VS技術型GE角就打任慢冇人要~_~
VS又冇靚場
地圖又改到易晒

最後我連GAME都唔想開
回復 支持 反對