查看: 24011|回復: 143
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] 【集中帖】Bug匯報專區

.............................................................................................

各位玩家如若發現任何Bug/系統問題,可於此提出

若對更新有疑問,可嘗試到以下網址解決問題:

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4453933&extra=page%3D1

Thanks~!

..............................................................................................
WIN8問題:
信件狀態:已回覆                     
負責 GM:gm01
信件提交時間:2013-07-30 18:01:14        
GM 處理時間:2013-07-30 18:10:12        
GM 回覆內容:
您好,歡迎進入GO客服系統

謝謝你的來信查詢,多謝閣下對我地遊戲的支持,遊戲並未對最新的win8系統進行過兼容性測試,有可能不能正常運行遊戲,建議玩家自行嘗試,有關情況我們會向遊戲原廠商反映,請留意遊戲日後的更新消息。

感謝閣下使用GOCS客戶服務系統及對遊戲一直以來的支持。               

回復

小弟一入game就見到進行中有5個武士任
可是想換日任卻不能放棄任務
求解

請問有冇解決方法

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
藤星 + 1 感謝匯報

查看全部評分

回復 支持 反對

200經膠太多拎唔到T_T

評分

藤星 + 1 感謝匯報

查看全部評分

回復 支持 反對

獎勵空白

評分

藤星 + 1 可重新開GAME

查看全部評分

回復 支持 反對

我想知WIN8係唔係永遠都玩唔到?
回復 支持 反對

我想知WIN8係唔係永遠都玩唔到?
BigBossSheep 發表於 30-7-2013 18:24

要睇韓服有冇心解決
回復 支持 反對

有殘體字
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
個界面唔識轉做新界面,點算- -

評分

藤星 + 1 感謝匯報

查看全部評分

回復 支持 反對

重裝係出現1秒新介面後跳返去舊介面
左下角1.1.84
按開始彈出更新錯誤,中間係sdpatch252.zpc,1/-10

評分

藤星 + 1 感謝匯報

查看全部評分

回復 支持 反對

G改唔會RESET任務?
我想攞番天意><"
回復 支持 反對