查看: 26348|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影片/貼圖] [滅絕建築團]Minecraft x 倉庫火拼 (附上地圖載點)

滅絕建築團簡介:
2012年6月30日創立,仿外國的大型建造團,定期建立練習目標,最大的目標建造出大型的建造物,捍衛核心價值((誤。

香港製作  全人手建築  無使用任何mod
將來滅絕建築團會繼續製作唔同既MAP
回復=對我地既支持

希望各位玩家遊玩愉快

載點:
http://www.sendspace.com/file/u5mnja
(下載完後將解壓縮打開再把裡面的資料夾放在save檔就好了)

制作成員-本人感言:
今次整左成個月,由於倉火既某D地方顏色/花紋未可以係MINECARFT入面99%相似,所以今次既MAP會同CSO既有少少出入

另外今次整左大量蛇王位(懶的關係)-_-,個人認為相似度唔高,如果有任何錯誤或漏洞請即回覆,本人會回贈10樂點!

制作團隊:

特別收錄-如果各位有去人質房睇過,會發現有個制:

只要將佢:

出面就會:

水路更會:
(由於圖太黑關係,所以本人特加photoimpact
特有既月光燈)

多謝各位肯睇完呢個帖=]
只要你回覆,我地既動力就會+100000power
;]

評分

參與人數 1樂點 +60 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 60 + 1 不錯~

查看全部評分

回復

哇,down黎睇下先@@
回復 支持 反對

係咪開心版無個咩save檔嫁..?
回復 支持 反對

回復 3# 。田少↗

單人:

.minecarft>save>world/新的世界

之後將DOWM落黎既野替換左world/新的世界入面既野

不過請先確定個world/新的世界唔要先好替換

如果真係冇就GOOGLE啦..我對開心版認識唔多
回復 支持 反對

@@我都同FD整左個D2,倉火同核武
回復 支持 反對

回復 4# 馬倫

完全無你講果d野既-_-
回復 支持 反對

回復  馬倫

完全無你講果d野既-_-
。田少↗ 發表於 20-7-2012 12:41

試下係.minecaft入面開個save檔之後將個地圖檔解壓放入去
回復 支持 反對

回復 7# 暴走機械

咁我自己個save會唔會無左?同埋佢有分mac同windows
咁係咪要揀番岩自己系統黎開?
回復 支持 反對

想問
出面上箱哥條梯會唔會太細?
同埋跳唔到出面個箱
回復 支持 反對

回復 9# popokeith

第一條問題可唔可以指出地點

另外出面個箱只要跑跳就跳到
回復 支持 反對