查看: 48612|回復: 508
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天秤退出大放送,,開始送廢ac ^_^

開始送廢ac !睇留言!
玩發同送寵物一樣,,估物件!
_________________________________________________________________________________________________
所有野送哂了 星夢都del埋><

3月24號再公報點送d又廢又空既ac=3="
87守護,68聖靈,60魔統等等啦~

請大家在3月16號晚上12點前把所有報名了的人物連同物品影相放到留言區,,
打低主玩角色名,迷之箱子及紅蘿蔔數目~
天秤會3月17號上午結數!
之後我會回復你的,,指定你新人物的名字 你再用這隻人跑!!!
之後你隻好像報名時這樣相影放上黎 打低名字及頭上的數字~
而如果申請了第2隻ac,,第2隻ac要用第2隻人 你可以自己開人 不過好樣要影相放上樂古對對頭上的數字喔!!
由於現在每人可以用多於1隻ac,,所以到左最後3月16號,,大家才把禁多隻人既相及總數留言上來吧!

有玩家說跑253次後點npc沒反應 不給種子,,
如果有玩家有同樣的情況,,請用同1隻ac 開第2隻人再跑!
再用報名的方式影相放上留言區,,而第2隻人頭上的數字 要和第1隻報名的人相同!
人物不限lv,,再申新人要影相放上留言區

由於現在每人可以有3隻人跑,,所以算方法是把3隻人物的數量加埋(更新了)喔!
題下大家迷之箱子可以放入倉庫,,姐系1隻人沒bug的話可以有600粒迷之箱子喔~
同埋見大家都跑得很快,,決定計算日期提前至3月16號~

報名時限到了,,系時候同大家講下1步要點做先可以拎到天紋/獸印了!!!
首先將隻1lv ac升上5lv先!!!
農民的煩惱(循環任務505) 任務就會解封,,大家就不斷做吧^b^
其實好易跑,,又吾洗出城@v@"

每做1次會隨機得到紅蘿蔔南瓜蛋糕或迷之箱子,,
最多紅蘿蔔南瓜蛋糕既人,,會得到獸印!
最多迷之箱子既人,,會得到天紋!
頭5位報名的人,,只要2樣加埋有50件就有500m星錢啊!
頭5位報名的人,,之中2樣加埋最多的1位 會得到日紋!

3月26號要影低你地的數量post上留言區,,睇下邊個最多了!
(到差吾多日子,,我會做1次例子 比大家睇下)
如果有人在這日期之前已經有了300件,,請影相post上留言吧~
計最快post你人啊!!!(更新了)

名:永恆〥夢°
頭上的數字:80294948

之後留言貼相 如上邊打名d數字,,
禁就算是報名了喔,,站定要在3月11日9點前報名喔!!!
人物一定要1lv,,
要拎天紋,獸印,日紋等野,,就盡快報名吧^b^
最快報名的頭5人,,會有特別優惠啊~"
報名了的等進一步消息吧,,盡快報名吧>_<
預告:有天紋,獸印等野送喔!!!

到送寵時間了,,
我會相某些物件的1個部分,,大家要估系咩喔~!
答岩我先回大家喔,,
最快留言估中會得到指定寵物1隻,,
記得留星夢名
我會系留言到psot相的!!!
在第1步送物品拎過野的人,,都可以玩喔!!
這是大放送第2步,,

這只是少部分幸運者喔!!!
年武s 年魔手 光靈
40幸頭
冰龍翼 永刀

水杖 10lv,20,30,40,60聖天 60悍盾
40神盾 40術盾 40悍盾 大星 5經

紫色bee尾 勇氣s 65lv天馬s 神紋s 新頭

想拎的話 用您最常0n既人,,
在尼中復活點 打句我要______!!! (線上打你要既物品全名)
之後影相,,張相post在留言到,,打多次系尼中句野 同留低msn`
紅色區只能選1樣,,粉紅色區可選2樣,,綠色區可3樣~!!
分開1件物品1張相^b^
每人只可以拎1次!!!要四級會員以上才可留相喔!!

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
愛玩樂 + 20 舉辦活動 , 帶動人流

查看全部評分

回復

我得一級-.-
回復 支持 反對

我得一級-.-
七喜z 發表於 4-3-2012 20:23

禁架-.-"我系吾想d人開隻新ac 再拎姐@[]@!
禁點搞啵-3-
好啦,,今次比你啦@[]@!
post相吧!
回復 支持 反對

頭像-.-ok?
回復 支持 反對

頭像-.-ok?
七喜z 發表於 4-3-2012 20:26

c翼送出了,,
回復 支持 反對

你好 我要獸印!!!
回復 支持 反對

我要獸印!!!!
snowlove_923@live.hk
回復 支持 反對

我要獸印!!!
回復 支持 反對

我用左頭像0.0
回復 支持 反對

我要獸印!!!!
blueapple923 發表於 4-3-2012 20:37

我會add你,,點解個個都做左頭像架= ="
回復 支持 反對