查看: 5705|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 佢身上呢套裝大約幾多錢?

超5超過30億- -

好想換...
回復

超5超過30億- -

好想換...
*林、 發表於 15-6-2010 13:55

你係指把火刀?
火刀e家800-1000t都有把= =都好貴(我都有把-v_800x230w就知幾錢)
炎頭解左炎任再拿吧(1.5e內)
貓眼(廢既3000w內,勁既天價)
男浴(10敏既自己沖又得,fm大把100w又得)
50lv攻瞼(睇下就好拉,e家10攻市價10e 以上)
回復 支持 反對

你係指把火刀?
火刀e家800-1000t都有把= =都好貴(我都有把-v_800x230w就知幾錢)
炎頭解左炎任再拿吧(1.5e ...
ivanyoyo 發表於 15-6-2010 14:15

上次同佢打...對面差5多2000cp= =

我唸佢d裝都超勁..

咁如果我而家50lv換左炎魔盔同鬼娃....咁以後係埋都5冼換兩呢樣裝?

用到120lv得5得@@
回復 支持 反對

上次同佢打...對面差5多2000cp= =

我唸佢d裝都超勁..

咁如果我而家50lv換左炎魔盔同鬼娃....咁以 ...
*林、 發表於 15-6-2010 14:46

對鏢黎講2000cp差唔多架拉~.~之前隻皇家都打到1500cp
佢d裝應該唔係好勁
50lv換左炎頭之後,90lv重有個勁d既頭等你換
鬼娃50lv己經好貴,70lv果件你買唔起.........
回復 支持 反對

乜你買個炎頭憶5內咁貴啊-,-...
回復 支持 反對

皇騎職好易打2000cp ..
火巫37lv全廢裝無沖都打到1600 ..
50lv打2000有乜出奇?

如果你想打高cp ..
首要: 睇職業
其次: 睇攻睇技術
我隻狂狼係咁yee .. 單挑都二千幾 .. 有相為證

2500CP

2500CP
回復 支持 反對

乜你買個炎頭憶5內咁貴啊-,-...
【疾﹏風】 發表於 15-6-2010 19:31

正收錢團差唔多拉,辛辣都好似呢個價
回復 支持 反對

皇騎職好易打2000cp ..
火巫37lv全廢裝無沖都打到1600 ..
50lv打2000有乜出奇?

如果你想打高cp ..
首要:  ...
雜草 發表於 15-6-2010 22:38

哇~~~勁呀= =

你可唔可以影埋你既裝同能力值..

我打抽台50lv都未試過單人cp超過600...

我d裝都好屎...最勁係40lv既耳環...其他野都係30lv..
回復 支持 反對

哇~~~勁呀= =

你可唔可以影埋你既裝同能力值..

我打抽台50lv都未試過單人cp超過600...

我d裝都好屎.. ...
*林、 發表於 16-6-2010 13:20

你應該話:你d裝係係冇沖
因為你味識沖卷掛應該係唔係?(一聽你話你得40lv耳就知-v-)
你e家應該搵錢(做奸商or放點)
搵返d錢,買or自沖 d裝
平民沖既卷(100%)
頭沖血100%,+5血(因為加防係冇用,每50定10 先-得1血)
weapon 沖攻擊100%(+1攻)
鞋沖命中or速(睇你係咩職- -?)
套沖套敏100%(+1敏 10卷就有10敏)
耳沖魔攻(你係法既話)唔係唔洗沖
50lv擂台沖條連
披沖力敏幸智60%(好平200w一張)
腰帶沖100%(白色全+1 加3張 就+4架拉
就係咁多,咁你能力會好d,打cp就好好多
真係睇職- -打擂台
好似弓手咁,我e家單打 要不停打先打到500cp以上
(因為弓手射跳同鏢唔同,佢既射跳係幻覺,都係係地下射,即是冇用)
我最快就係搵個劍士OR打手 引怪俾我係上邊打落去 咁我就過1000CP(都要佢幫手食水)
回復 支持 反對

我無影到個陣時d裝喎 -_-" ..
不過就有影到46lv個陣個能力囉 ..

不過就咁睇番張相 ... 應該就 = ="

褐頭 8命2敏
耳 2敏
眼 14命
面 2攻, 全能力各+1
套服 例牌10敏10速
手套 8攻
鞋 6速5跳
披 10速
矛 好似係62攻7力
鏈 2力2敏智1幸1
腰 全能力+1
狼戒x3, 6攻6全能力
連續技章 全能力+3 命中+5

精靈祝福14lv
外加30攻藥 =_="

以上依堆都稱唔上好裝/勁裝 orz ..
有好多都係系活動裡面打番黎 ..

所以呢 .. 打擂台想多cp .. 未必睇裝勁 orz .. 係睇本身個職 ..

回復 支持 反對