查看: 10839|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

小雲公會 隆重招生A_A

女王都開了第一個貼了
又開番個先 (別打!
查實呢
我重未清楚個公會等級可以升幾多
我只係同Bato 升到3級所以我先暫定爆人
但係我重可以收人既
我有開分公會的想法
想入我呢個大家庭公會是無任歡迎
裡面成員有我的測試團、其他遊戲我公會成員等等(可看簽名)
未加入想加入,重可以加入,可留名,可pm。
唔洗驚無人教你玩,大家一起玩,有咩傾唔掂,開紅啦!(XD

第一次內測:
09/04 - 10/04 我與BATO L.V 22 魔 & L.V 23忍 (上線時間 6點幾-明天3點半)
10/04 - 11/04 我與BATO L.V 40 魔 L.V25機 & L.V 40忍 L.V 25機 (上線時間12點-明天3點半)
11/04 - 12/04 我與BATO L.V 45魔  L.V25機 & L.V 45忍 L.V 25機 (上線時間12點-關SER時)
關SER時使用武器 L.V43紫武+7 BATO 使用L.V43紫武+7  (封頂後應該是第2強武器)
式神 我與BATO L.V4
神子我L.V38 BATO L.V42

回復

係某某fun論壇pm唔到你 唯有係度pm你啦^^
回復 支持 反對

我又要入~未玩過唔識玩~不過好似好好玩
忍者正唔正呀!?
回復 支持 反對

有興趣@@  我玩忍者.
回復 支持 反對

支持一下小雲
回復 支持 反對

+++++ 加埋我
回復 支持 反對

我要入呀--果個論壇搵你都唔理我ge~
回復 支持 反對

支持下先吧@@ 原來已經有第1次封測
我有幾多問題想問 , 請問

1. 角色係咪固定姓別 , e.g 法師一定係女  , 戰士一定係男

2. 雙職業係咪姐係  法師+戰士 , 忍者+ 牧師咁樣
    但係唔會屬性衝突嗎 ? 姐係戰士係血攻果邊 ,  法師就係智慧嫁播~_~

3. 即時戰鬥嫁可?
回復 支持 反對

係呢到話加入就ok?咁入到game果時點搵到你呀~小雲?
回復 支持 反對

我又入^^
我玩法忍
回1回樓上
雙職係法師+戰士 , 忍者+ 牧師咁樣
我就玩法+忍
回復 支持 反對