查看: 13065|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 遺跡之塔戰況激烈持續報導~

頭像被屏蔽
回復

我一早爆左機[[onion_66]]
回復 支持 反對

打死神一定唔可以硬頂佢d攻擊,佢發瘋ge時候要係咁跑唔好比佢打中
回復 支持 反對

我都想打死神
解死神討伐者稱號
近攻 +134
遠攻 +134
魔攻 +144

建議打死神最好組兩個攝魂
一個就真係...我都係補師..一個人好吃力呀
打到咁上下又要幫大家加血循(冇加大血循可以係話必死無疑)
我就係因為得我一個補師所以先滅團
首先大家一開波埋去打..都還可以
其實都好難打...(攻擊力3000 防禦力1000 魔法攻擊2000 魔法防禦1000)
突然死神會使出一招死神之能..極限
(攻擊力9999 防禦力9999 魔法攻擊9999 魔法防禦9999)
持續3分鐘左右,邊個俾佢打一野係即死..法皇俾佢片一野都扣成8千血..滴汗=_="
總之大家一見到死神開始轉動佢手上面既權杖,所有人都要即刻用騰雲術走人
當然..有一個人要負責拖住死神
唔係佢見唔到人的話..自己會回血
回復 支持 反對

一個拖住死神其他人都要跟住,因為好少可拖怪個條友唔會死,一死第2個補上,補師即刻救人,跟住再跟
回復 支持 反對

我今日解到死神討伐者稱號喇
好開心!!不過剩係解左我隻攝魂

先講左今日解稱號經過先
一開始我就喺分流1想組人解死神討伐者
但搵唔到人...但突然隔離樓梯口衝出一隻真武魂戰鬼~~嚇到我....
又有D人不負責任咁去召怪...
當然有人會自告奮勇走上去打啦
但..唔駛一陣..成地屍體..我都死左兩次..我冇打到佢
只係隻真武魂戰鬼用範圍技~打埋黎我到扣成4600=___="

之後我公會D人話幫我手解
我就轉左去分2

隻野放極限都放左兩次~
但好順利我隻攝魂到最後都解到~

之後我又想解埋我隻陰陽
再玩多次...
隻死神一樣放兩次極限

但當佢放第二次極限個陣
突然旁邊多左隻死神出黎=____________________=
我地為左避開呢隻新死神~~
就俾隻放左極限既死神打死晒..
我俾佢扣成1萬幾血~~頂佢個肺!!!!!!!!!!!!!!!!!!

都係聽日再解過先

ps..原來陰陽係呢個時候係好有用
因為陰陽可以對住呢隻死神放瞎眼
放左瞎眼之後..佢用普攻打人會經常miss
有次..負責拖怪既99等法皇俾隻放左極限既死神打左一下
好彩我放左瞎眼..miss左..唔係隻法皇實死硬...
等你地D人成日話陰陽廢呀喇

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
[H]電腦神童 + 10 特別獎勵(但請注意語氣)

查看全部評分

回復 支持 反對

陰陽唔係廢只不過係想自己打怪有d難咁解
回復 支持 反對

睇到你d招扣死神好多血wo
回復 支持 反對

最好組合2個攝魂,4個技敏遊俠,遊俠最好87lv以上

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
[H]電腦神童 -2 連帖兩次

查看全部評分

回復 支持 反對

睇到你d招扣死神好多血wo
keithho1219 發表於 24-3-2009 19:12

魔攻職業黎講
一定係陰陽最高,天師加埋蝕甲術都唔係陰陽個皮

自己單練係要食多D紅水~但打怪都好快
回復 支持 反對