打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [加分]原來

關閉 [複製鏈接]
記得果陣天馬行空送點,我係咁問同學拎,拎黎玩吞食...

點解我會玩?因為我睇到人地可以通行同d npc玩pk,.之後捉npc,覺得幾正,之後就想玩

(記得有個人捉左隻村姑比我= =識擂木,不過之後唔識玩,忠太低,走左)

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
凍檸水OO + 2 參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

ya,捉到武將依個系統又ok既,唔知之前其他game會唔會有@@
回番之前,係收費真係易升好多= =
我練到3xv果次都係收費,免費真
的不敢想像怎練@@
回復 支持 反對

是的玩1星期都未必升到30lv[[bao_50]]
回復 支持 反對

之d搞一日鬥快人手升lv
sever:ser9
地點 新手打包區
活動搞作人:無名二打六
獎品:代訂
回復 支持 反對

到時我地隻手咪要變曬手動既輔助程式XDDDD
回復 支持 反對

原帖由 『天秤︴無名﹃ 於 22-6-2008 02:01 發表
之d搞一日鬥快人手升lv
sever:ser9
地點 新手打包區
活動搞作人:無名二打六
獎品:代訂

係咪咁好玩[[bao_36]]

我第1個參加[[bao_45]]
回復 支持 反對

版主要變身摩打手a_a?
回復 支持 反對

如果有人出古惑咁點[[bao_48]]
回復 支持 反對

我都講下先,不過唔太記得....

果時我第1次玩吞食,好似就係係4召果時,唔知仲會唔會前d,因為4召個盒仲係度[[bao_29]] , 好懷念,[[bao_29]] 果時,收費ser成個新手城就爆哂人,次次番親去或者係新手廣場去都lag死....但係比著依家....我真係希望佢lag好過唔lag...之後日日係度打響馬,唔知大家記唔記得咩黎呢???同埋江洋大盜,講番起大家都好懷念呀呵???慢慢到左10lv啦,覺得好慢喎,我唔知有得出城門啦,之後我表哥就教左我,果時係第1次出城門......之後日日玩,日日玩,第1次昆到人地ac...28lv,果時對我黎講係超勁!!!仲有隻惡巴,超貴...............之後就開始我既買點生涯,個個月都叫我呀媽同我一齊去買點,自己家境又唔係"太好",諗番起好內疚,哂呀媽d錢。過左2~3個月之後,條友搵番我.....話要比番個帳號佢,如果唔係就放d毒比我,我果時好驚,因為唔知有洗機呢1樣野,就白白咁比番佢..............我呀媽既錢就咁比左佢啦,果時我由28lv人手幫佢升到32lv......我好似記得佢係叫做kk仔....................
仲有好多野,下次先打......

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
凍檸水OO + 3 參與。

查看全部評分

回復 支持 反對

是的

吞食在轉生萬萬歲前仍然好多人
回復 支持 反對