查看: 35452|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家唔好玩Yaho魔力,無聊到冇人有[果兩個所謂gm入左黎]

關閉 [複製鏈接]
果兩個所謂GM係第三,四個留言
仲要串柒柒咁,間接串埋其他game,
屈我話我想做gm,呢d真係不可理喻
仲要又爆粗又扮我之前係佢壇既名
我之前叫鬼鬼,佢又跟住叫,
呢d GM正式跟尾狗,好難想像佢點管理到個game,大家唔好玩,
隻game遲早都汁,玩黎都罷

佢果d主程式同登入器都係由第二個ser搵番黎,仲要係汁左果d,自己唔識整又唔試下整,

佢話人人公平,但game入面又比哂d gm介比熟人,之後我係論壇到問佢,

係佢自己係簡介度寫明有問題歡迎發問,咁我咪問去佢論壇囉,

問左佢冇理不特止仲要串番我轉頭,佢d衰野大把人知,

有次我係game叫佢陪我升,咁大佬成隻game得佢地兩個咁多,我唔搵佢地搵邊個升??

佢又以gm既口吻同我講"請自行找玩家升lv",個ser好多人咩?我搵邊個幫我升先?

之後我同成班人用外掛炸佢,佢仲扮哂野咁ban左幾個ip,

實際上佢冇ban過ip,做唔到又要自認,呢d gm係咪無聊得濟??

之後我咪同佢嘈下囉,條友仲要淆到封埋我ip,勁無奈,

大家唔好玩呢個魔力,唔係gm都有勁野送,仲要只比gm既熟人,

連咩gm介同牛鬼都送得出,我真係笑爆咀

PS:佢果d咩5倍同1級寵自動出現都假既,大家唔好信

回復

聽你到咁講
汁得架啦bor@@
回復 支持 反對

去E個私服做GM
同自己一個玩單機 沒有分別[[onion_48]]
回復 支持 反對

我玩緊我要上魔力呢個私服...幾ok嫁xD
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

隻魔力咁悶嫁...空城=.="都係轉SER~~~
回復 支持 反對

回復 35# 的帖子

真係唔洗玩啦咁講^^

回復 支持 反對

玩左1晚 覺得好悶 感覺自己玩緊單機版= =||[[bao_29]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 32# 的帖子

WO用外掛咁惡都唔捉真係唔低玩[[yoyo_147]]
回復 支持 反對