打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家唔好玩Yaho魔力,無聊到冇人有[果兩個所謂gm入左黎]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 鬼鬼. 於 17-2-2008 18:32 發表
果兩個所謂GM係第三,四個留言
我同你講左我唔係GM,我係Knowledge Forum譠主
仲要又爆粗又扮我之前係佢壇既名
個Forum係我既,我話爆得粗就爆得粗
我之前叫鬼鬼,佢又跟住叫,
點解你之前又用我頭像呀!學你咁講:有寫 ...

係,個壇係你既,你鐘意點爆粗都得,但係呢個壇係你既咩

唔該唔好再用d無聊人唔夠串先用既字眼,大把人憎到你入心入肺
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Siu☆kG 於 19-2-2008 22:48 發表
路人甲

我覺得你唔好系到亂UP!!

有咩証明就拿出黎請唔好誤道大家!

我o羅先

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=541&extra=page%3D3

成件事都係又依個POST開始

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=565&extra=page%3D5

佢用外卦,佢認左,我點解唔ban得?

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=579&extra=page%3D4

我ban佢最後的post[內含大量粗囗,不喜勿進]

到佢囉喇;P
但佢有咩?唔覺囉;P ;P
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 19-2-2008 18:20 發表

唔該唔好再用d無聊人唔夠串先用既字眼,大把人憎到你入心入肺

仲要串柒柒咁,間接串埋其他game,
我幾時串埋其他game呀?證明比大家睇OK?
屈我話我想做gm,呢d真係不可理喻

http://kfcz.coms.hk/viewthread.php?tid=541
依D咩黎架;P
我無爆過粗喎係依度,你就有;P
唔該唔好再用d無聊人唔夠串先用既字眼,
何謂d無聊人唔夠串先用既字眼先?好似你先係喎.小朋友,講野想有人信比D example人地先得架 你考會考點同人Group discussion呀
大把人憎到你入心入肺
Orly?又點大把法?比個數字我先:handshake

拿,你D point又比我破左.你咁有知識就將我D point破返佢先啦 9up冇奬品架

回復 支持 反對

原帖由 不敗男兒 於 19-2-2008 14:43 發表

其實你地隻魔力就黎同魔力online一樣出名

下午睇

無條友個名上榜   夜晚一睇 100lv 上左第1位

你玩我阿a.a?

我無玩過你個私服既  唔洗諗住搵我出黎ban

咁好 靠森林小妖幫我地宣傳先有咁既成效
回復 支持 反對

= =''其實唔玩咪唔玩lo 唔洗唱人呀''心照咪得lo[[yoyo_137]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Siu☆kG 於 20-2-2008 19:45 發表
其實我想問系你私服申請唔到AC-.-

申請到喎
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Siu☆kG 於 20-2-2008 21:29 發表
申請完會彈個雞長@@?

係:handshake
回復 支持 反對