打印 上一主題 下一主題
收起左側

有你的小鎮

一開始係看到PV介紹,發覺好似5錯,看完動漫,發覺每集都係緊張位就完左,真係好想打爆個mon=.=看到第6集終于忍5住追漫畫,雖然漫畫係講番柚希一開始去廣島既故事,看到第8集先講青大爲左追柚希去左東京...呢套故事我覺得係我看過最感人既愛情動漫,並5係D人話既NTR小鎮 首先呢套野我看到目前爲止有出現過3次戀情,第一次係青大單戀左3年七海,但七海因爲青大照顧柚希,身邊人覺得他地係對情侶,所以七海吃醋,5同青大交往,後來青大亦開始發現自己真係中意柚希,並5係單單照顧她果種關心...所以青大開始同柚希交往,後來柚希去左東京,也就是動漫的第一集到第6集的劇情,可以5講,但中間有段時間係柚希飛左青大,而青大未甘快去東京住去問她原因,因爲他仲未看到柚希寫比他既信,也就是動漫第5集那封...呢段時間就輪到七海開始單戀番青大,為左幫青大脫離被飛的沮喪,同她表白<因爲柚希去左東京,所以先會向青大表白...

就打住七海綫拉...想看曬柚希同明日香既就自己看漫畫拉...不過個人建議看左漫畫先看動漫,因爲漫畫1-7集既劇情已經非常好看...>m<可惜動漫沒交代到,可能遲點交代...就呢7集已經看左我2-3日=.=

我覺得呢套動漫最感人既地方係恭輔同青大既友情...為左自己既理想而進發,去做賽車手,更加話等青大遲點開餐館要寫個名去頂安全帽到來到贊助...最後死後個安全帽比左青大,上面寫住桐島餐廳,我當場喊左<宜家打緊D眼淚又5爭氣 當然單靠文字好難表達到,詳情都係自己去看啦>_<

最後,我希望將呢套有你的小鎮介紹比各位,后宮雖然係男人既夢想,但閒5中看下純愛都5錯,而且更加貼近現實生活
回復

少年 睇晒之後你會發現 佢的確係ntr小鎮冇改錯名的
回復 支持 反對

回復 2# 傻頭

看到187集,目前仲系纯爱……该死的ntr劇情不要出現
回復 支持 反對

回復 3# bobby070809

其實ntr 早過了 orz
回復 支持 反對

回復 4# 傻頭

但看到198話都未有...果然只係D人思想太邪惡=.=
回復 支持 反對

回復 4# 傻頭

我終于知道點解NTR了=.=只能說呢套根本5係真正既純愛- -女主差D比苦瓜破處...青大差點番撻明日香...200集後各種節操曬一地- -還我的小鎮給我= =
回復 支持 反對

后宮雖然係男人既夢想,但閒5中看下純愛都5錯

一誠君既夢想先係正確!
回復 支持 反對

回復 7# 菠蘿君

没錯……個個同男主有路既女都比曬人……還我七海,小月,明日香>_<
回復 支持 反對