收起左側

[版務公告] 有關申請版主問題(PS.本活動為永久招募版主)

回復 4# ZoMble乂幻月

回復 6# chipmunk123

其實本人本身要返工, 自己亦有好多其他野要兼顧, 要處理版務 (仲要玩下game呢...)
真的已經盡哂力, 夠忙了....

版主也不是萬能呢
我自己一個人所做到既野有限...

其實本人希望可以招收新的版主。
希望可以集中負責主版搞活動,及負責影圖區和精華區。(當然,間中可以幫忙處理主版的版務,eg: 處理違規帖子/回覆等等)
這幾方面都很缺人手呢。

你們有無興趣試試申請?
回復 支持 反對

周公吐哺 天下歸心 樂古需要人才
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月

回復  chipmunk123

其實本人本身要返工, 自己亦有好多其他野要兼顧, 要處理版務  ...
倉井影 發表於 14-1-2013 02:28 AM

雖然我係有好多時間可以上樂古,但我唔肯定我搞唔搞得掂
    如果話淨係處理違規帖子/回覆都OK既..
回復 支持 反對

文筆唔好既(即係本人)註定做唔到樂古版主
ZoMble乂幻月 發表於 13-1-2013 15:50

齋睇你以前用粗口簽名都唔方會考慮你啦...
仲要係俾超版刪完個粗口簽名之後又用番...

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 2%E5%B9%BB%E6%9C%88
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 2%E5%B9%BB%E6%9C%88
回復 支持 反對

齋睇你以前用粗口簽名都唔方會考慮你啦...
仲要係俾超版刪完個粗口簽名之後又用番...
**** 本內容被作者 ...
血映雪 發表於 14-1-2013 10:17

未必既 都咁耐之前:P
回復 支持 反對

如果話淨係處理違規帖子/回覆都OK既.. ...
ZoMble乂幻月 發表於 14-1-2013 04:04

勤力+有heart+聽人講野=乜都得
回復 支持 反對

個人認為有充足的時間去管理才是重點~
回復 支持 反對

回復 27# calvinngth

除左呢樣,
個人認為, 心智成熟, 有返咁上下的表達能力和EQ, 都好緊要。
回復 支持 反對

如果話淨係處理違規帖子/回覆都OK既.. ...
ZoMble乂幻月 發表於 14-1-2013 04:04

比d信心自己啦
撞板就一定有架啦
但係做得多就唔會出大問題
回復 支持 反對

勤力+有heart+聽人講野=乜都得
滿天星 發表於 14-1-2013 11:18

我3樣都冇 超hea區版:victory:
我行我素係我既風格
回復 支持 反對