查看: 24910|回復: 18
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Batlle Spirits少年馬神突破-冒險紀錄

動漫名稱:Battle Spirits 第一季少年馬神突破
歌曲名稱:冒險紀錄
OP/ED/BGM/其他:ED
個人感想:Battle Spirits 第一季係試驗用ga低齡向動漫 所以呢首歌有D萌+治癒feel =///= 都幾好聽下ga ^^
------------------------------------------------------------------------------
大家有空就去睇下BS la but 5推第一季 因為第一季膠膠(kai kai!!?)地==
又5熱血+有D 5合理+太基本+100%主角威能(亂组deck都拿1st........ 岩D水魚小朋友睇
試聽下載點:use youtube to mp3 la

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
godoslaw + 15 參與活動

查看全部評分

回復

話說邊到有得睇霸王?fd話好睇過前面果D
回復 支持 反對

話說邊到有得睇霸王?fd話好睇過前面果D
腸仔好好味 發表於 28-10-2012 12:35 PM

http://www.tudou.com/playlist/id15802017.html

But I think Brave is the best >.<
回復 支持 反對

But I think Brave is the best >.
fire1id 發表於 28-10-2012 12:47
限大陸地區
回復 支持 反對

我對卡片對戰沒有太大興趣
回復 支持 反對

限大陸地區
腸仔好好味 發表於 28-10-2012 01:03 PM

I c.......

If u want to watch,go to tudou and find la (playing sd ar not time help u to find ==
回復 支持 反對

我對卡片對戰沒有太大興趣
手田水口廿卜 發表於 28-10-2012 01:03 PM

冇興趣都可以睇ga ma(5好睇第一季ar
回復 支持 反對

I c.......

If u want to watch,go to tudou and find la (playing sd ar not time help u to find ==
fire1id 發表於 28-10-2012 13:06

搵到就唔洗問啦
回復 支持 反對

馬神突破輸過咁多次算咩100%主角威能?(50%都唔知有冇)
回復 支持 反對

馬神突破輸過咁多次算咩100%主角威能?(50%都唔知有冇)
生物 發表於 28-10-2012 02:20 PM

................
亂组deck都拿1st仲5 100%主角威能!!?
話說佢win到已經奇蹟
回復 支持 反對