打印 上一主題 下一主題
收起左側

煉金好定元素好;賢者好定傭兵好

嗯嗯~~ 認同~~ 睇你既屬攻表,應該係玩雙修?即冰火毒三系技雙修吧? 物防魔防都好高,60A巢穴裝?但血 ...
monsterbb100 發表於 11-10-2012 15:25

我冇玩毒(毒技冇點)。。。
副武+海龍雙戒子=水火潛 主武暗火  +火綠時一套  所以我說是中上裝(分身 冇投入很多)
以綠時黎講火攻應該是最盡 水只差主武8%水(燦爛我有很多隻。。用燦爛可以再多7%火。。不過燦爛比L廢所以換L戒了)
不過呢只係打寶用分身。。所以裝是隨便搞啦。。冇特登洗潛(之前呢只幫我開島3屬50終傷紋5000C。。想換籃時。。不過算啦。。大綠都係隨便過)
高級裝應該籃時+主副L裝吧   神裝應該滿爆高終傷(我自己標準)
我打係打到L防裝  不過我覺得L裝好廢。。防低到爆又難衝+買G好難。。L裝都掉NPC
血呢。。你玩過60A裝就應該知60A血係完敗50S/50L..我之前用50S有22W左右(而且60A字頭2就開)
我係撐暴所以都風字頭/首飾
再加上本身有8只以上角色可以隨便過大綠龍。。所以血對於我黎講冇問題。。根本上都過關不損血。。所以字頭潛力首飾都無一撐血
冰女我都有一隻最廢最廢的分身22W血(綠時) 也是隨便過龍。。L裝都有打到。。都掉NPC。。OT? 算吧啦安守本份冰女疊緊冰想OT? 除非你隊友醬油
講番練魔
一般每下200W?..應該是神裝向了。。OT完全冇問題。。
你想見識下正常既鍊魔?。。升一升你只練魔60LV..然後用綠時達到我的素質吧(我暴2W3)。。增廣下見識。。吳好以為個個都有神裝籃時L武
不過買籃時+衝L裝給鍊魔的應該投資比正身還多了吧(還沒算屬攻暴擊)
再來的是我講的是60LV”巢穴”/大綠喔。。你講的一套秒低等”副本”我冇去特登去留意啦。。
我沒記錯應該都係單刷沒珠珠地爆/40大秒的(我果時終傷超高)
其實我要搞都應該可以整只下下200W的(我而家火拳打大綠都有100W..40大都打過200W)。
因為太多ACC過大綠。。每個星期都賣L潛+首飾/紋章 保守賺1000C以上(一只L水晶潛都600幾C)
我而家有幾多C?。。大約可換6套籃時吧。。如果唔係之前抽黑暗精靈。。10套吧(冇買過點)
而家都係打完大綠就掛網半退谷。。無欲無求了(D FD都冇玩了)
回復 支持 反對

我冇玩毒(毒技冇點)。。。
副武+海龍雙戒子=水火潛 主武暗火  +火綠時一套  所以我說是中上裝(分身 冇 ...
kito007 發表於 11-10-2012 20:29

哦~~ 你真係多時間.... 仲可以玩咁多隻.... 我得三隻主力都玩到死死下勁冇時間......
回復 支持 反對

哦~~ 你真係多時間.... 仲可以玩咁多隻.... 我得三隻主力都玩到死死下勁冇時間......  ...
monsterbb100 發表於 12-10-2012 14:02

本身有3隻
其餘不玩的朋友送的
只打大小綠+掛天梯沒花多少時間
夠賺錢等新龍巢就好
回復 支持 反對

本身有3隻
其餘不玩的朋友送的
只打大小綠+掛天梯沒花多少時間
夠賺錢等新龍巢就好 ...
kito007 發表於 12-10-2012 16:06

但小綠都要打大巨或者大豬拎票,而大綠又要打小綠拎票呀~~ 3場大巨,3場大豬,當你勁好運次次組到隊黎打,隊友又要超強,都要5-10分鐘一場呀~~ 小綠當你團隊超強,都要10分鐘啦~~ 大綠就算成班神裝,都要15-20分鐘一場呀~~

全部用最大黎計,6x10  +  2x10  +  1x20=100分鐘一隻角色~~ 即每隻角差唔多要用2個鐘黎打.... 我每日只得4個鐘時間玩.... 星期五至星期日仲唔玩得添... 即係若果我好似你咁... 一星期只可以打8隻角色..... 即係岩岩好~~ 仲未計掛拍賣既時間、等隊友時間、衝裝時間、同朋友吹水時間、組野團被雷迫住要單刷時間.... 哇!我係你我會忙死~~~
回復 支持 反對

但小綠都要打大巨或者大豬拎票,而大綠又要打小綠拎票呀~~ 3場大巨,3場大豬,當你勁好運次次組到隊黎打 ...
monsterbb100 發表於 12-10-2012 16:54

我fd果d都係正身
比我果陣都大把大綠小綠票啦
基本上我而家都未用完
而且就算新升果隻練金冇0羊票
都系打個2場小綠+2大豬。。。大巨果d要打曬架?小綠而家都唔會滅團啦兩張小綠票就夠啦打禁多做0羊?
有4個角色有固定團
有4個要組野團
不過好彩果4只冇固定團有兩只傭兵一只冰一只練金
傭兵同冰到處都缺
基本上唔驚冇團而且都係人等我  
練金就要自己組比較麻煩
所以一個星期是8場大綠2小綠2大豬 其次時間掛天梯 算多?
以你打曬果3隻角色的大綠小綠大巨大豬黎講又真係你慘d  
大巨我見就煩啦 都唔知打黎做0羊
小綠票打個大豬就夠唔會禁on走去大巨曬時間
拍賣有個acc有長期vip要掛都係掛值錢野唔會低能到狗屎廢野都掛上去
所以唔會好像你錦驚掛交易都要花太多時間
衝裝唔會衝啦裝都搞好曬
吹水就更少了一系就系退曬谷/掛機
一係有d就好像你錦走去刷埋d大巨憐憫次元呢d無聊野重忙過我
所以冇0羊特別事都係打完就off/掛機
半退谷了好無聊只game..等新野
遲d字頭2出埋全民過大綠
連大綠都廢事打。。d大綠野應該唔值錢到時
回復 支持 反對

我fd果d都係正身
比我果陣都大把大綠小綠票啦
基本上我而家都未用完
而且就算新升果隻練金冇0羊票
都系打 ...
kito007 發表於 12-10-2012 18:34

好似話會出沙龍喎~~ 到時你又有排忙去拓荒~~

我而家都只係打三場大豬兩場小綠1場大綠算,其他時間衝緊我隻鍊魔~~~ 野團... 真係有時會比佢地雷到噴血~~ 試過有幾次,小綠都出現雷團~~ D友連走位都唔識~~

1R四王都要打幾次,D雷連清左小怪先打王都唔識,有次個遊俠仲搞笑,第一波正正常常,拉兩隻秒,第二波條白痴遊俠走去開加速玩環島一週行,拉晒D小怪同王黎玩黎開Party,結果第二波要打左四次先過關~~ 3R仲搞野,本來一波秒,點知隻王得返1/10血都冇人走埋去打埋佢,個個走晒去埋位~~

都算啦~~ 以為佢地好醒咁啦,識埋位,點知地板毒,死四件,到讀秒仲搞笑,明明埋好晒位,有條唔知邊度黎既白痴傭兵,無啦啦發神經讀秒走去玩衝擊,跑左唔知去邊~~ 結果又滅團~~ 好啦~~ 齊齊復活打落去,克拉汗死多三件,仲要死到冇復活,都算啦~~ 仲有五件打大綠~~ 到左大綠,吹帳到打柱時個個唔去打,得我同個坦去打~~ 又滅多次~~

另一次仲搞野,2R隻全身50L +12既坦,連拉王都唔識,拉到東歪西斜,隻王變左暴走模式~~ 亂咁去打其他人~~ 結果到最後得返我隻聖徒單刷.... 1/3血死埋,都唔想再復活,退團算~~ 又比佢雷走多張票...... 出黎即刻黑佢名單,都唔知佢全身50L,連主副武都係50L+12,係點得返黎.... 吹Q帳......

所以而家我都好少跟野團打,頂多約多幾個Friend,打567人算~~
回復 支持 反對

好似話會出沙龍喎~~ 到時你又有排忙去拓荒~~

我而家都只係打三場大豬兩場小綠1場大綠算,其他時間 ...
monsterbb100 發表於 13-10-2012 02:41
台服更新超慢。。。沙龍應該起碼最少兩三個月先出。。到時我可能退左谷
野團真係會有好多地雷
我次次都開限制60。。。60lv地雷唔識打起碼都快過50lv果d地雷
小綠你情況我都照樣遇過
不過唔會搞到滅團禁大獲
坦唔識拉龍頭都幾毒下。。血薄果d比條龍揮手擺尾。。一定重傷
如果坦唔識拉龍頭。。錦我寧願組個dps
我估你遇島果個應該係買acc的。。。冇理由打過大綠都唔去拉龍頭
有時雷一雷唔係問題
問題雷完人連”對唔住”都唔講句或者扮啞仔推卸責任果d先起火
3r 5r 6r害人全頻剩係識打句:" ..............  "
又或者話自己lag
頂你。。自己lag累死人唔使講對唔住?
比人雷死最多就復活。。。不過呢d冇禮貌奉旨雷人的我一定跳

ps.打柱時打唔晒可以跑去前面(避火息果度)就唔會死
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

先講鍊金 蘿莉係女職之中最硬既 pve  物蘿有減傷 魔蘿就有回血+鍊金泡泡
pvp 鍊金 唔錯 可以好似戰士咁連技 ...
simonAQAQA 發表於 15-10-2012 06:25

鍊金同傭兵幾多星??
回復 支持 反對

我比較喜歡傭兵,清怪比較快速。。。
回復 支持 反對