收起左側

[Jubeat] [11月1日] saucer刪除曲一覽 (新增12月刪除曲)

真系吾系好明....高手..新手都甘中意打10LV...首首都有FANS...
kirinx 發表於 2012/11/1 22:53

因為lv10係成個系統既最高一個lv
不過話就話lv10 其實大人細路只要打得多 好快就可以pass到
所以先有咁多玩家

比你一個簡單既例子
對於一個咩都未玩過既人黎講
太鼓既新制10星同jubeat既lv10
好明顯後者係最容易達到pass既目標
回復 支持 反對

姐系死打一首就煲好就打下一首甘...好快就首首都打得好~_~???
回復 支持 反對

差唔多啦
不過最重要都係「話就話最高lv 不過要pass其實唔難」
呢個賣點吸引左佢地去打lv10
回復 支持 反對

回復 73# Torchic╳小火雞

都系的....我有D冇玩過LE隻GAME既FD...比IPAD佢打AIR RAID...初見就C左= ="
回復 支持 反對

想當年我都係玩左成幾個月先pass到Evans
(唔係我唔打 而係我真係打唔到
(果陣我真係同合格線拼搏

所以我一直唔明
見宜家大部份玩家玩左冇耐(甚至初見)就pass到AIR RAID
到底係我既問題 定係宜家d新玩家資質太高
回復 支持 反對

我打到嘔先S到...眼見好多新手隨手有A...不過甘...個人差的...有D人系只系識打AIR RAID, BS 呢D的

同時....應該睇過譜同聽過歌.....
回復 支持 反對

我打到嘔先S到...眼見好多新手隨手有A...不過甘...個人差的...有D人系只系識打AIR RAID, BS 呢D的

同時... ...
kirinx 發表於 1-11-2012 23:18

新手都A到AIR RAID,我由KNIT個代打到依家都仲未試過B

都唔知係咪已經有所謂的恐懼症呢=.=
回復 支持 反對

我自己反而係好耐無玩果首歌 一玩番就會推好多分
上兩個禮拜 玩WONDER WALKER 同RED GOOSE
WW推左2萬 後者推左萬幾
回復 支持 反對