打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] KONAMI Arcade Championship 2012(更新20121023)

關閉 [複製鏈接]
本人超新手...吾系好明姐系點參加
我用的e-pass網系日本個個(因為吾想睇d中文)
有冇咩分別?? ...
kirinx 發表於 2012/9/9 22:09

照計應該冇分別
回復 支持 反對

RB,DDR和XG3現在可以報名了,iidx和jubeat睇來要等佢更到新版先可以報名

在網站的右下角可以見到上圖的報名處
選你要報的遊戲進去(應該可以多報的)
在同意了使用條款後就會進到以下的表格

國家/地區選香港
遊戲ID要用大楷英文死火,我個ID有個無限符號啊啊啊啊啊,雖然說找個地方C+P就好了
至於卡背號碼,只要望向你張epass的後面,黑底白字的部份就係卡背號碼了

確定後,佢會send一封信比你

當你收到以上信件
則表示你已經成功報名了

祝你比賽愉快
殺上日本挑日本高手機
回復 支持 反對

先報名了rb dm gf的比賽
ddr應該不參加了 香港島沒有ddr的說
另加jubeat iidx 應該總共參加5項比賽 (其實只是增加抽獎機率..)
kac2011 rb跟jubeat成績也很滿意 看看這回如何吧
回復 支持 反對

先報名了rb dm gf的比賽
ddr應該不參加了 香港島沒有ddr的說
另加jubeat iidx 應該總共參加5項比賽 (其實只 ...
bennyyam0614 發表於 11-9-2012 04:51

遊戲ID....係一堆數字定係玩家SET左的名字呢,.....=.=
萬一打錯...而我又SEND左出去....會發生咩事呢?
回復 支持 反對

話說個比賽唔洗報名費個d野???
咁米會好多人參加???
回復 支持 反對

回復 44# 六神綱

id=卡名
打錯照計可以改 (寄email過去)

話說個比賽唔洗報名費個d野???
咁米會好多人參加???
danny仔仔 發表於 11-9-2012 12:38

的確唔洗報名費 的確係好多人參加
回復 支持 反對

回復  六神綱

id=卡名
打錯照計可以改 (寄email過去)

的確唔洗報名費 的確係好多人參加 ...
bennyyam0614 發表於 11-9-2012 16:50

係回覆個封信定係再報名一次呢?
btw.,原來我冇收到任何email....因為打錯資料?
回復 支持 反對

係回覆個封信定係再報名一次呢?
btw.,原來我冇收到任何email....因為打錯資料? ...
六神綱 發表於 11-9-2012 19:22

寄email到konami個客服度
回復 支持 反對

寄email到konami個客服度
bennyyam0614 發表於 11-9-2012 22:04

唔好意思...konami個email....係咩的呢

有冇話要提供番正確的資料,或者希望將某資料更正咁
回復 支持 反對

我都系等SAUCER先報= ="...其他都吾識玩-3-"
回復 支持 反對