打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [05-07-2012][KGC] 暑假期間暫停更新情報

請問有無右修地圖片段- -以家好迷茫唔知左定右修好~
回復 支持 反對

回復 111# a94123

其實呢左修有樣技其中一招打唔中可能可以閃去人地後面1格AP個招,1格半個招痛個右修大招,冇樣技個招閃招可以閃人地後面(你會問同閃爍有咩分別,分別就係可以係空中用哩招閃,同埋可以儲能量氣,可以定人閃去人地面前做攻勢,姐係可攻可守可以空中出)
回復 支持 反對

不過我覺得右修能源勁D,因為有AP減半用龍槍插勁耐 同埋CD時間減少(2個都咁正)
P.S.我個人鍾意左修復活同3轉個招閃人技

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
小雪冰 -1 連帖(請善用編輯功能)

查看全部評分

回復 支持 反對

點解3轉又叫利維坦(雖然真係好勁),魔珠裝都有一套叫利維坦=.=
- 個人見解, 佔九成回復時間10或以下既主動技能同樣可以增加能源數值, 11或以上就不能增加
- 有4子, 片...
taxitaxi7 發表於 2-2-2012 13:44

不過我認為唔係分時間,而係分必殺技同特殊技.出特殊技個時打中有能源值增加(因為我見有d特殊技係用左,不過唔係立即打中的話,就冇增加能源值);必殺技打唔打中都係冇增加能源值(除左你話個第2果個必殺技:死亡迴旋  唔知點解會加能源值)
呢d只係我既個人見解...
回復 支持 反對

回復 133# chanminghang

復活其實無乜用--要full hp先用得...同埋仲要-自身50%hp- -無乜用.咁仲要浪費1個位...so招野我都唔用-3-個人見解
回復 支持 反對

回復 135# 黑鵺

vs我覺得有用(有回HP裝),打番右修幾好用,如果大家技術差唔多(技術好,你唔太肺,會有優勢過人),不過唔經濟咁,因為右修打任勁同VS都勁
回復 支持 反對

回復 135# 黑鵺

復活唔洗FULL HP,佢係扣整條血既50%(即一半),只要一半血以上就用到

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小雪冰 -5 連帖(請善用編輯功能)

查看全部評分

回復 支持 反對

唔該晒樓主既測試
招加攻速技有冇前置?
如果要左修技做前置咁右修就加速唔到了
回復 支持 反對

回復 138# hj1op2

我估有.....因為每邊都有2招乜乜力量
回復 支持 反對

唔該晒樓主既測試
招加攻速技有冇前置?
如果要左修技做前置咁右修就加速唔到了 ...

hj1op2 發表於 4-3-2012 01:42

我呢幾日都冇咩時間上啦, 唔好意思-_-
不過以我記憶... 唔記得=,=

不過呢, 我試過消除哂所有技能點數,
之後1-2轉全部禁滿哂左修....  
結果去到3轉見到既係飛去右修果面既 技能回復時間減少能源....
普攻速度提升果個反而冇著燈-__-..

我諗大家要有心理準備DIO3轉會令到大家好興奮
DIO1-3轉點哂全部技加埋有190, 但係限點點數只得90..
回復 支持 反對