打印 上一主題 下一主題
收起左側

信蜂a_a

呢個有冇人睇過信蜂A_A LetterBee

故事大約係講; 1個叫拉格辛谷既細路,比葛修當作信件黎投遞..係投遞過程2人成為左好友..
                     投遞完成後,拉谷立志成為同葛修1樣既信蜂,夢想成為像葛修1樣的信蜂(其實是HeadBee)
                     係5年後出達去蜂巢,接受取錄考試:lol 之後發現葛修已經唔再係bee...重搵(遇!?)到自己既Dingo(唔想打中文..
                     之後就1邊投遞,1邊踏上去搵番葛修既旅程@@
                     其實呢到係第1季既野黎a_a 算唔算係劇透

睇哂2季動畫之後既感覺其實係........
                     呢套野爛尾既
                     想知點解自己睇下啦
                     劇情係唔錯ge...但係結尾實在.........太.......
                     第2季係信蜂Reverse:handshake
回復

我諗緊呢套野可以有咩轉折...
有咩高潮位
回復 支持 反對

呢個有冇人睇過信蜂A_A LetterBee

故事大約係講; 1個叫拉格辛谷既細路,比葛修當作信件黎投遞 ...
雷狼丁丁 發表於 27-1-2012 02:32

信蜂幾好睇
信蜂REVERSE再好睇D
多番D打鎧蟲既場面
回復 支持 反對

我諗緊呢套野可以有咩轉折...
有咩高潮位
天才A 發表於 27-1-2012 15:41

個高潮位係係信蜂與信蜂REVERSE之間的,即係信蜂最尾個集...
回復 支持 反對