收起左側

你地覺得kyo定vlan多勁人

vlan GD!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

樂古最多神手,but我覺得kyo都好多勁人,對於我新手黎講
回復 支持 反對

一時一時
有時KYO會撞到神手嫁
VLAN都會
回復 支持 反對

直覺上係ggc
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

好好笑,,上面d人有比較多既人講係kyo勁d,有d人重話vlan係垃圾.講堅.d人淨係打過kyo未禁講lo,認為kyo好勁,如果勁既你地係youtube會見到禁多話kyo傻仔打信長既笑片?
kyo我新手既時候打過下,,場場打5夠半個鐘d人就走場,完全無品.好la.禁我未去玩vlan lo,,玩左年幾,無聊去左kyo打一打d人,一打,d人垃圾到..完全笑左,一係mh,重要mh一樣係禁死重要走場,完全係垃圾,我5知d人點解會話VLAN D人垃圾,KYO勁.但係,講d禁既野既人只不過係井底之蛙,未同過d勁人打就話勁,,可能,有d話kyo勁既人去左vlan d 0lvsur到打下d人,打完覺得d人好新,我想講.vlan入面既0 lvsur可以話係好多新手,你地想同勁人打既,就同我係vlan既平台到,up自己既ac到10lv-15lv,去高lv sur到同d勁人打,同d新手打話人垃圾,你地未係垃圾 lo.
講到呢到,我想講既係,話kyo勁既人,你可以話kyo d人勁,但係請你5好話vlan垃圾.你未同個vlan勁人打,你地覺得你地可以話vlan垃圾咩??你地話kyo勁既人覺得我串既.可以去vlan到同我打場,本人5係勁,但係5新,有個26lv ac,你地想同我打既係vlan官網到send訊息比我,我會比你地睇下,vlan既人同kyo既所為勁人,有咩5同,最後,請你地注意一下講既野,垃圾既井底之蛙講d禁既野只係自大,最後既結果就係串完人後打5嬴人係到笑笑口走人.:handshake
回復 支持 反對

vLan多D人玩:D:D
回復 支持 反對

vlan多D人玩:D:D
回復 支持 反對

好好笑,,上面d人有比較多既人講係kyo勁d,有d人重話vlan係垃圾.講堅.d人淨係打過kyo未禁講lo,認為kyo好勁,如 ...
123aaaqw4862 發表於 4-8-2011 02:12

你有冇同kyo Arthas d人玩過呀!?大佬
回復 支持 反對

咩圖先?信長?
回復 支持 反對