打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟對八字略知一二,有興趣既可以入來~

回復 70# ~蛇仔~

唔可以話錯,事關有D位係時有時無
就好似"會不平則鳴"都係睇咩事姐
同埋"揮霍"有時都可以好慳嫁

至於你所講的特別野,如果你所指既唔方便係因為會困擾我生活的話,請PM話我知
假如是因為你的個人理由咁就由佢啦,其實我都係好奇姐:loveliness:
回復 支持 反對

樂觀,有勇氣,有熱忱,文武兼具,充滿智慧,有良好既領導才華~
願意照顧人,有大哥哥風範,但係亦都唔係亂咁幫人 ...
~蛇仔~ 發表於 11-2-2011 01:13

我唔係好多異性朋友=3=
回復 支持 反對

回復  ~蛇仔~

唔可以話錯,事關有D位係時有時無
就好似"會不平則鳴"都係睇咩事姐
同埋"揮霍"有時都可以 ...
Fe02628 發表於 11-2-2011 09:05

得呢2樣野唔準?!
所講既特別野係指我派睇八字既方法點樣睇到容易接觸靈異物體咁解,你當佢係個人理由啦...
事關2KF我同人睇都有一位命友係俾我睇到話容易接觸靈異物體,情況就同你呢個八字差唔多~
但係該位命友既朋友就話我知佢真係幾易撞野,所以想問埋你有冇遇到過呢類形既野姐~
回復 支持 反對

我唔係好多異性朋友=3=
qq369 發表於 11-2-2011 11:08

你到左30歲先再同我講...
回復 支持 反對

你到左30歲先再同我講...
~蛇仔~ 發表於 11-2-2011 23:57

SOR,我係2:29,唔係2:00
回復 支持 反對

出生日期:1996年3月20日
時間:中午12:00(大約)
回復 支持 反對

SOR,我係2:29,唔係2:00
qq369 發表於 13-2-2011 10:49

冇影響~
回復 支持 反對

出生日期:1996年3月20日
時間:中午12:00(大約)
月 發表於 13-2-2011 11:25

開朗,豪爽,有禮貌,行動迅速,唔會計較瑣碎既事,比較大方,有時有D浪費~
聰明,從容不迫,處事慎重,能夠和諧咁同人相處...
為人冇野心,唔擅長隱瞞,容易俾人睇穿...
有審美眼光,外表得體,嗜好多而明朗,而且鍾意享受~
心境樂觀,凡事都留有後路,所以好少蝕底...
待客親切,容易寬恕人,能夠博得人地好感~
有時會太過心急,甚至會變得衝動,回報就會唔理想...
太急速,人地會覺得唔實在,欠缺安心~
人緣方面,因為嗜好多興趣多,所以同朋友多話題,可以講係八面玲瓏,但係有少少敏感...
缺點係有D情緒化既脾氣,會自作聰明,比較兩面極端,得罪左朋友連自己都唔知...
由於有D惰性,同埋容易自滿,所以唔係咁易貫徹工作,咁樣就會錯失更好既良機...
~唔準勿插~
回復 支持 反對

開朗,豪爽,有禮貌,行動迅速,唔會計較瑣碎既事,比較大方,有時有D浪費~
聰明,從容不迫,處事慎重,能夠和諧咁 ...
~蛇仔~ 發表於 13-2-2011 12:50

唔錯!
審美眼光真係冇咩..
情緒化既脾氣:好睇情況,自問我都幾玩得!
容易寬恕人:都唔係WO,有時好記仇!
容易自滿:我心入面都係想做得更好!
開朗,豪爽,有禮貌,行動迅速,唔會計較瑣碎既事,比較大方,有時有D浪費,聰明,從容不迫,處事慎重,能夠和諧咁同人相處...............呢D你都講得幾岩!
我真係冇咩野心,同埋我覺得隱瞞等同做作,所以你呢樣都講得岩!
仲有
我見到你第一頁有講埋人地既前途,請問可唔可以幫我批埋???
回復 支持 反對

唔錯!
審美眼光真係冇咩..
情緒化既脾氣:好睇情況,自問我都幾玩得!
容易寬恕人:都唔係WO,有時好記仇!
容易 ...
月 發表於 13-2-2011 13:20

前途個D其實我都係試下,我估計準既唔超過50%,你想我睇埋?!
回復 支持 反對