打印 上一主題 下一主題
收起左側

係100套動波入面,你又睇過幾多套呢

4.clannad(一套好感人既故事,可能你會睇到喊^^") 已down
8.化物語(內容好難用文字表達 但一定要睇)已down
9.kissXsis(賣肉 搞笑 不過女仔最好唔好睇)已down
10.天降之物(不多說 睇過就知咩叫搞笑)已down
15.魔法禁書目錄(有好多笑位 值得一睇)<--1,2季  已down
19.笨蛋.測試.召喚獸(好睇 好難形容)已down
28.灼眼的夏娜(好睇作品之一)<--1,2季+OVA  已down
29.涼宮春日的憂鬱(S級作品就係E道)<--1,2季   已down
42.xxxholic (眈美類 故事非常好 令人回味)<--絕對讚同  CLAMP套套既人物都畫得好令  已down
45.AngelBeats!(都係S級作品 令人回味的作品)  已down
46.科學的超電磁炮(魔法禁書目錄外傳 炮姐你都唔識?) PPS
47.狼與辛香料(普普通通的商人故事 真的嗎?)  已down
48.MM一族(S和M的結合同時惡搞了幾套動漫 超級變態人!!!)   已down
63.k-on 輕音少女(日本最強女子組合? 不過好多笑位 個人比較喜歡小律)<--1,2季   已down
66.我的妹妹不可能那麼可愛(有個超喜歡蘿莉的妹妹你會點?)   已down
93.翼之奇幻旅程(另一套小櫻小狼既故事)<--1,2季  tsubasa我睇晒都唔多明  NDS game又係 - -   <--YOUTUBE

除左你個表講果d,我集硬碟入面仲有(4月新番唔打出黎):
GOSICK,IS,SCHOOL DAYS,彩雲國物語,圓香,南家三姐妹1,2,3季,ToLove 1,2季+OVA6集
緣之空,腹黑妹妹控兄記,玩伴貓耳娘,超元氣三姐妹,這個是僵屍嗎?,Hantsuki仰望半月的夜空(我都唔知咩黎的,囧),Ninomiya節哀唷♥二之宮同學(down左未睇),Dororon-Enmakun 少年鬼公子炎魔(down左未睇)

同你地比,我好似睇左好小咁..../口\
全部都係動來的....
回復 支持 反對

我睇過↓↓↓

1.亂馬1/2
2.數碼暴龍1-5(得01系好睇=.=)
3.魔法老師(明日菜呀>"<)
5.高達系列
7.柯南(依嫁睇反覺得有d硬交)
9.kissXsis(睇親都出唔到房=.=)
11.旋風管家,爆笑管家(gd 但睇反tvb版真系覺得不知所謂)
13.龍虎鬥(嘩!!里個系我覺得所有動晝最好睇既一個)
14.激鬥戰車(每個細路必追嫁啦)
17.我的女神=幸運女神(悶)
19.笨蛋.測試.召喚獸(有幾集笑到我^o^)
24.爆旋陀螺 四聖獸篇
28.灼眼的夏娜
29.涼宮春日的憂鬱(睇完我都唔知up乜)
31.大神與七位夥伴們(等緊第2季>"<)
32.Keroro(我每日必定開住系到聽聲)
33.鋼煉(神秘咯里個,好多人都話fa好睇!但我都系覺得完版最正)
34.家教(唔系話唔好睇!!但越睇越悶)
35.火影(我唔會睇動晝既火影)
39.陰陽大戰記
41.日式麵包王(里個又系每日必定開住)
44.只有神知道的世界(唔洗講!!神作)
48.MM一族(又系睇完出唔到房O凸O)
52.會長是女僕大人(一般啦!!一開始幾好睇既)
54.美少女戰士(妖=.=)
55.超人系列
56.超級小黑喵
58.遊戲王(最舊既系列先系最好睇)
61.寵物小精靈
63.k-on 輕音少女(有無人話我知點解D人甘鍾意里出野!!雖然我都幾鍾意)
66.我的妹妹不可能那麼可愛(個妹妹那裡可愛=.=)
68.銀魂(爆笑神作!!)
69.海賊王(動晝我又系唔會睇!!只追漫畫)
71.地獄少女(第3季唔明)
73.Death Note 死亡筆記
76.鬼太郎(以為睇覺得怪怪地!依嫁睇反就交交地)
77.不思議遊戲 / 夢幻遊戲
80.網球王子
81.金童卡修(殺基佬~~)
83.交響情人夢
84.龍珠(妖!!一個龜波氣功可以KO地球)
85.戰士電童(得D必殺好睇)
87.踢出我天地(足球小將好睇D)
89.守護甜心
91.藍龍
92.百變小櫻Magic咭(真系唔知點解細個會成日追)
93.翼之奇幻旅程
96.洛克人(以為既洛克人最好睇!!)
97.玻璃面具(動晝既結局=.=)
100.龍王傳說(低B)

仲有D我都好鍾意!!

瀨戶之花嫁,,,迷糊餐廳,,,天便愛美紗,,,出包王女,,,好想告訴你,,,少女愛上姐姐,,,龍之界點
瑪利亞狂熱,,,這就是僵尸麼,,,學生會的一己之見,,,H2O,,,我的 et 同學,,,一騎當千,,,花樣明星
校园迷糊大王,,,冲锋21,,,孤星泪,,,星河满月,,,怪医黑杰克,,,BB與我,,,樱兰高校男公关部
外星BB撞地球,,,新世纪福音战士,,,全職獵人,,,棋靈王,,,閃靈二人組,,,公主公主,,,黑貓
回復 支持 反對

48.MM一族

作者死左喇TOT
無得再追落去
回復 支持 反對

樓主睇過果d我大約有90%睇過-.-..
回復 支持 反對

多啦A/叮噹係最多人睇過
回復 支持 反對

我應該過50套..好多tvb做過都有睇-0-
回復 支持 反對

睇超過70套
最終兵器你都有睇  識貨喎
呢套真催淚彈!!
回復 支持 反對

寵物小精靈DP既結局係pokemon入面最好既a_a
回復 支持 反對

回復 支持 反對

我睇超過70套
其中有睇神無月的巫女(神作)
惊爆草莓(暗黑學生會)
闇與帽子與書之旅人(好睇但BAD END..)
聖母在上(睇過少少)
回復 支持 反對