收起左側

[綜合討論] 香港赤壁勁人榜(3-7-2009 更新)

你算吧啦好無~~~之前已經錯哂~而家仲錯~學人俾分
你D分點俾番黎~一定係專家評分...
但個專家一定係你囉~哈哈
問你係邊個你又唔答~一味扮專家排人地名次
節省少少啦刷鞋仔
回復 支持 反對

=皿=...升得2名.......幾個都頂級神裝\./        y我得個神裝\./
回復 支持 反對

第二位 o子龍o   神裝+單挑團戰技術勁  其實單挑未必夠龍乂沙加勁
我睇番你打分佢有10分單p既分數
但我睇番龍沙加既單p分數只有9分
咁.........即係點?
同埋你計錯左我個分\"/
第八位 小豬軟淋淋       吳國
                       頂級神裝+單挑技術勁 太極百變弓人見人怕!!
                    10+8+8+10+7=42 ← 43先o岩
回復 支持 反對

真是很好很強大啊
回復 支持 反對

我講我心目中個勁人榜俾你知啦~

第一名:命不該絕~~~因為係我自己
第二名:雪彤~~~因為佢揀左我做佢老公
第三名:龍崎~~~因為佢成日撩女仔~但例牌媾唔到女
第4名:ROY~~~因為佢係我其中一個愛人~~~
第5名:小豬軟琳琳~~~因為佢真名其實叫肥豬油淋淋
第6名之後唔排喇~~~入左同唔入無乜分別~哈哈
呢個係我既勁人榜!!!!!!!!!
回復 支持 反對

我講我心目中個勁人榜俾你知啦~

第一名:命不該絕~~~因為係我自己
第二名:雪彤~~~因為佢揀左我做佢老公
第三名:龍崎~~~因為佢成日撩女仔~但例牌媾唔到女
第4名:ROY~~~因為佢係我其中一個愛人~~~
第5名:小豬軟琳琳~~~ ...
chason1985 發表於 19-6-2009 21:12

咁我呢 ~ 命不該死
回復 支持 反對

27# 羽鳳 你唔駛入我勁人榜啦~你入小棍妖勁人榜就OK
@O@講完小棍妖...死...漏左佢-3-唔好話俾佢知
回復 支持 反對

27# 羽鳳  你唔駛入我勁人榜啦~你入小棍妖勁人榜就OK
@O@講完小棍妖...死...漏左佢-3-唔好話俾佢知
chason1985 發表於 19-6-2009 21:18

[[onion_68]]
回復 支持 反對

成個赤壁根據唔可以話有個係第一    除非你真係全赤壁d人  one on one 打過 否則你呢個專家評d分根本就不可信~~~
回復 支持 反對

[[onion_17]]睇下邊十個先。
回復 支持 反對