打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 毒龍

但小毒出一下要7秒(回氣+開技)
就算打上3000 甚至 4000
外功毒要在7秒時間做成e個數字ga傷害一d都唔難
64lv的我有81x攻 64攻速 7秒最小打上8下普攻(已經沒用招殺 用的仲快)
打玩家要一下普攻有400不是難事 不開連擊不計暴 也上3200血每7秒
開連擊50%加10攻速 先唔計打多1~2下 就計8下 平均有4下連擊 400*12= 4800
不連擊的還有40%幾會出到60%暴傷 4下當佢多一下 7秒最保守也可打出5000以上
大家一齊先出吸血再出大毒 我的吸血加大毒也可以打到人800左右 2秒
已經比血藥回速大 如果對方 mo5000血 7秒內死硬
但下一個7秒我同樣可以打出咁多 又一個5000
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

最主要是小毒可以繼續扣血!外功e方面應該做唔到呀=0="內外毒邊個勁d而家e刻係冇法下定論,唯有選自己比較鍾意ge喇!
回復 支持 反對

原帖由 霍仔 於 1-11-2008 09:58 發表
毒龍運糧要比人安全 就算馬車比人打都可以唔理照拉番去

加上mo範圍技唔錯打怪唔夠勁 全力用刀打怪好快 內功先係慢 因為浪費攻速 暴擊 連擊 暴率
防ga話 毒同醫都係一樣咁多 唔夠打可以忍走係優點
血ga同醫同風云 ...
笑話= =
內攻慢?
外攻毒龍跟我打,不值一晒....

不過我係內外雙修~~
點數全敏,其他全潛

回復 支持 反對

原帖由 霍仔 於 6-11-2008 08:03 發表
但小毒出一下要7秒(回氣+開技)
就算打上3000 甚至 4000
外功毒要在7秒時間做成e個數字ga傷害一d都唔難
64lv的我有81x攻 64攻速 7秒最小打上8下普攻(已經沒用招殺 用的仲快)
打玩家要一下普攻有400不是難事 不開連 ...
7秒= =?
我兩秒搞掂...全敏型!
邪龍潛,2800起跳
每2秒扣1100
大毒2秒1800
吸血2秒400

3招,我唔使6秒出完
暈有7秒,我出晒3招多數都死晒
未死再用混亂...集氣唔使兩秒
維持15秒
再未死用封內..一樣唔使兩秒
15秒內,如果未死個個
通常比我高過10級,或者超神裝!
我夠膽講裝備,級數同我差唔多既
單對單我未輸過,除左輸返比毒龍
不過輸都係一齊死囉,兩個一齊毒死
多數係我打死佢先,最後比佢毒死

毒龍要勁,一定要雙修
先落大毒,再用邪龍潛,再落吸血
然後混亂,出殺招,再出邪龍潛
不斷重複,要贏任何門派都不難

不要把毒龍分開內攻外攻
毒龍本來就應該雙修
高級的時候,雙修跟單修就會出現分野

不過把技能全100,不簡單
加油吧,嘿嘿
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

你那樣應該不算外毒,你攻高全因你把武勁姐!外毒的意思係19力7潛/19潛7力呀!你果個又唔係內毒wor因為內毒多數指先加19氣其他加咩都得!你內攻同外攻高應該係你裝比較好吧了!如有錯勿插!
回復 支持 反對

原帖由 乂雪吹風 於 7-11-2008 21:05 發表
你那樣應該不算外毒,你攻高全因你把武勁姐!外毒的意思係19力7潛/19潛7力呀!你果個又唔係內毒wor因為內毒多數指先加19氣其他加咩都得!你內攻同外攻高應該係你裝比較好吧了!如有錯勿插!
所以我係雙修
內外毒根本沒分別
最終都只會把技能點滿
個十幾點屬性,根本就無分別
一粒寶石都+22!!!
所以外攻內攻,真的有分別嗎???

除非你不會衝裝!

回復 支持 反對