打印 上一主題 下一主題
收起左側

新交友專區

MSN:Wind_2802288@botmail.com

網人網站:冇

想識朋友既就加我吧 男女佳何
回復 支持 反對

msn:manson_6209@hotmail.com

電話:pm問我拎吧''

無任歡迎的識朋友們
回復 支持 反對

tchhk1234@hotmail.com

電話:這是國家級機密

隨便加唔駛客氣
回復 支持 反對

msn:  yiuwing1992@hotmail.com

個人網站:冇....(唔識搞呢d野...)

QQ:冇.......(完全唔知咩黎....)

電話:想要ma?比你都可以~~+完msn再問我拎啦~~~

年齡:17

生日日期:2月2日(水瓶座)

交友條件:活人!!!!男女都可以~~~不過女仔就更好啦[[onion_14]]~~

最好我一上線就搵我傾計~~我咩都傾得架~上至天文地理~下至感情生活~總之我乜都傾得架啦~~

不過最好唔好同我傾d波經/馬經/.....什麼利物浦....什麼NBA...什麼精英大師......我會訓教架....

最想同網友做既活動:約一個地方.....拎住信物~玩有緣相聚^^"(我一直都想試下玩呢樣野....)

個人興趣:2012未日論,外星人論,神話,占星,風水玄學,心測,笑話,野外定向,宿營

最愛小動物(特別係毛茸茸果d),睇動物記錄片,恐怖片,笑片,影相,出街(夜遊),吹風,釣魚/蟹,煮野食,上網......

喜愛運動:游水,打羽毛球,閃避球,踏單車,行路....,攀登,繩網(忘了叫什麼)

夢想:環遊世界,係一片大草原上睇星星,去荒島求生,有人陪我去完成呢d夢想

最後....你睇左我咁多野仲唔快d+我msn?!~~~快d+我msn啦~你都都係想識朋友仔姐~~~+我msn就岩架啦~~~男女我都接受XDD
回復 支持 反對

msn:rascally124@hotamil.com
日期:2009年4月6
好悶.........................................
回復 支持 反對

msn:paullam0417@hotmail.com

個人網站:N/A

QQ:N/A

電話:N/A

生日日期:17/04
回復 支持 反對

MSN: liwaihonben@hotmail.com
QQ:572492257
電話:熟絡左先比啦
日期:1991-12-10
想識多d好友!!