打印 上一主題 下一主題
收起左側

The Nakuz, 90+ Clan War Clan [A Clan for Nakuz and friends]

關閉 [複製鏈接]
我82cb     join唔得唔得
回復 支持 反對

原帖由 lex 於 5-5-2008 22:05 發表
我82cb     join唔得唔得

雖然Crazy0Arrow0都係8x cmb. 但係佢係pure, 所以佢入得。
但係你d stats, 真係唔係太好。Train高d左黎啦, 88!

PS: 多謝Kit034出山, 你既加盟係我地既光榮~

回復 支持 反對

喂喂喂!
首先一鬧EDWIN你個賤人開CLAN唔叫我入\_/;
其次再鬧EDWIN你個賤人見人地STATS差唔俾人入\_/;

一係你就講低要有咩STATS..
一係你就唔好唔俾人入;
再者 你用NAKUZ個名; 有咩可能NAKUZ既人唔入得?

我建議你設立一個CLAN REQUIRMENT.
如果唔係最好唔好SAY NO;
但無論點都好;
呢個CLAN係NAKUZ名義, NAKUZ人你最好就歡迎...............;

係咪留低名當JOIN左?
HURT SO BAD, 91COMBAT 75DEF 82RANGE 84MAGE TANKER;
SCA STEEL , 95COMBAT 80ATT 93STR 45DEF RUNE PURE `
回復 支持 反對

其他野等recruit到多d人先講
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

人地有SET JOINING REQUIRMENT 佢有無?........
的確 所有香港人都入得;
只要合資格就得.

佢無講資格; 咁憑咩唔俾人入?
STATS差就唔得?

講野之前諗清楚; 更加唔好將一D自己唔知或者不太清楚既野作例子。
回復 支持 反對

i will join this clan, add my name~!!![[m40]]
回復 支持 反對

count me in, i play clan wars a lot XD david can c me a lot haha
回復 支持 反對

加埋我啦tai0422
回復 支持 反對

umm 成個5月都唔得閒........[[onion_50]]
回復 支持 反對