打印 上一主題 下一主題
收起左側

The Nakuz, 90+ Clan War Clan [A Clan for Nakuz and friends]

關閉 [複製鏈接]
原帖由 jing211091 於 8-5-2008 16:49 發表
我想問尼,狗係cc到唔係話同myorc combin 咩?

個個係係我黎架==, 可埋係"有可能"會。
回復 支持 反對

同MYORC COMBIN? 做乜野要做D咁既野-_-........
咁係咁既話 我地投黎做咩?....
人地MYORC都無出聲;
如果真係COMBIN 又要再諗過既;
無謂搞咁亂啦, NAKUZ既CLAN就THE NAKUZ啦.
TAKE IT EASY.

仲有;
TEAM CAPE方面 要黎做乜? 係CLAN WAR到玩 都打唔到自己人;
TEAM CAPE原意 係俾一大班人PK 混亂得滯分出黎而已.
如果真係用TEAM CAPE; 分分鐘揀D靚既同人地D CLAN撞CAPE..
咁會好................EMBARASSING -_-.
如果係用TEAM CAPE;
我提議用TEAM ITEM.
例如一齊去CLAN WAR要WEAR某一種RUNE HELM , 如RUNE HELM G OR WHATEVER,
咁樣CLAN撞CLAN既機會極少;
而且對D 著住P2P既CAPE的人黎講提供左一個方便 ,
再者, 我覺得咁樣比TEAM CAPE更型;
最後, 我相信大部份在坐玩家都能夠AFFORD呢一D較便宜但帶有TRIM的物品,
ONE MORE; 最好就分級, 從衣著方面知道邊個人係咩位;
如, LEADER著SARA HELM, CO-LEADER ZAMMY HELM , GENERAL GUTHIX HELM 等.
仲方便 更有條理;.
而且SARA HELM只是600K左右;  不能AFFORD的.............. 一定是年資尚淺的玩家,
還說什麼LEADER? 並不是針對任何人 只是說出個道理而已.

LEADER方面, 既然MICHEAL係以前AOR既LEADER,
我相信佢絕對可以勝任;
然而 一個LEADER夠嘛?.........
AMY是另一個好的人選;.
她長期在線 名乎其實係NO LIFER XD;
其他就.................
NAKUZ版主 也是需要去成為LEADER的 這個是公認的吧?...
然而............

呢句說話 係個人意見 而且從心底講的 `
DJ,   你係以NAKUZ既名義開...................是應該由NAKUZ的人選出LEADER的呢..
如果未選 就馬上把自己定為LEADER有點兒那個了.......
其他事 MSN說吧;
有什麼的話 即管找我 我會樂意提供意見;)
回復 支持 反對

Kingdom of Nakuz
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

OOPS;
我錯左,
SORRY`
原來呢個唔係NAKUZ的CLAN ,
我以為係, 對唔住.

THEN I AM NOT JOINING`.
回復 支持 反對

同MYORC COMBIN? 做乜野要做D咁既野-_-........
咁係咁既話 我地投黎做咩?....
人地MYORC都無出聲;
如果真係COMBIN 又要再諗過既;
無謂搞咁亂啦, NAKUZ既CLAN就THE NAKUZ啦.
TAKE IT EASY.

我個人認為大家都係HK, 所以Combine lor...然而,你覺得唔好, 咁咪唔好combine lor.

仲有;
TEAM CAPE方面 要黎做乜? 係CLAN WAR到玩 都打唔到自己人;
TEAM CAPE原意 係俾一大班人PK 混亂得滯分出黎而已.
如果真係用TEAM CAPE; 分分鐘揀D靚既同人地D CLAN撞CAPE..
咁會好................EMBARASSING -_-.
如果係用TEAM CAPE;
我提議用TEAM ITEM.
例如一齊去CLAN WAR要WEAR某一種RUNE HELM , 如RUNE HELM G OR WHATEVER,
咁樣CLAN撞CLAN既機會極少;
而且對D 著住P2P既CAPE的人黎講提供左一個方便 ,
再者, 我覺得咁樣比TEAM CAPE更型;
最後, 我相信大部份在坐玩家都能夠AFFORD呢一D較便宜但帶有TRIM的物品,
ONE MORE; 最好就分級, 從衣著方面知道邊個人係咩位;
如, LEADER著SARA HELM, CO-LEADER ZAMMY HELM , GENERAL GUTHIX HELM 等.
仲方便 更有條理;.
而且SARA HELM只是600K左右;  不能AFFORD的.............. 一定是年資尚淺的玩家,
還說什麼LEADER? 並不是針對任何人 只是說出個道理而已.

This clan is democracy, you think it is not good, maybe some other doesn't agree with you.
LEADER方面, 既然MICHEAL係以前AOR既LEADER,
我相信佢絕對可以勝任;
然而 一個LEADER夠嘛?.........
AMY是另一個好的人選;.
她長期在線 名乎其實係NO LIFER XD;
其他就.................
NAKUZ版主 也是需要去成為LEADER的 這個是公認的吧?...
然而............

As my thread said on the frist page, clan war leaders are going to be 2 person. just remmeber always to check first Prince.
呢句說話 係個人意見 而且從心底講的 `
DJ,   你係以NAKUZ既名義開...................是應該由NAKUZ的人選出LEADER的呢..
如果未選 就馬上把自己定為LEADER有點兒那個了.......
其他事 MSN說吧;
有什麼的話 即管找我 我會樂意提供意見;)

This clan was never Nakuz, I didn't make a clan just for nakuzers to join, I think other people from different country can join to. I called it the nakuzer because I can't come up a name before and the name is on vote right now. By the way, I am not going to be leader forever, even check in the first post.

THIS IS NOT A CLAN JUST FOR NAKUZER.... SO, IF YOU WANT TO QUIT, JUST TELL ME. NOT A BIG DEAL.
回復 支持 反對

我只會 join 樂古既 clan, 如果要同某一個我唔多鍾意果個 forum 版主既 clan combine,
i will quit this clan, 好多人都知我已經退出了 pk clan 多時, 今次係因為樂古版有人開 clan,
而我會出黎參加, 希望唔好同其他 forum combine...

p.s. 但係我絕對不會反對其他 forum be our clan friends, they can join our war too,
we're welcome~!!![[m530]]
回復 支持 反對

SORRY; 我再次APOLOGIZE;
係我MISUNDERSTOOD左, K?
by the way 我果句 但只有一個足夠嘛? 只是用作連接;
並唔係話咩.. 當然你身為一個LEADER, 需要更多的..
我都知唔止一個啦;
好啦;
GOOD LUCK `
回復 支持 反對

So, I apologize.
This is a private clan, but many nakuz members will join this clan as I posted my thread here only.
So, if this issue concerns you, you can just quit the clan.
回復 支持 反對