查看: 3885|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我好廢嗎?? 我垃圾嗎??

關閉 [複製鏈接]
- . -有陣時 我覺得真係同台灣人玩仲好過同番香港人玩好..
嬴個D就叫做廢 輸個D就叫做勁 咩標準??
D人真係智障架..
我真係唔明 玩跑又係咁比人鬧 玩FS又係咁比你鬧..
咁樣係唔係姐係話 玩跑既低能經已傳染到FS??
-.-真係唔明 絕對智障 絕對智障..
秒版又叫外掛 反抓又叫外掛 中鋒自由入樽叫廢
BLK到新招 BLK到戰斧,輕彈叫廢??
咁你勁哂啦 ...
而家智障每況增加 我地呢D正常既收埋啦!!
所以話 呢家係智障既時代
你跟唔到係你膠 有D咩都係我地錯
嬴又係錯 勁又係錯 咁你想點阿哥哥姐姐們?
投降吧正常人!! 標準由智障決定 認輸啦!!!
以後有新GAME出 都要用呢兩句黎做宣傳!!

『只要夠智障 你就係王者』

↓↓↓↓↓↓最後 送多樣野比大家↓↓↓↓↓↓↓

智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障      智障智  智障智障  智障智      障智障  智障智  障智      障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  智障智障  智障智  障智障智障智障  智障  智障智 障智障  障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  障智障智  障智障  智障智障智障智  障  智障智障 智障智  智障智  障智障智障智  障智障智      障智障  智障智障  智障智  障智障智障智障    智障智障智      障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  障智障智  障智障  智障智障智障智    障智障智障智障智障  智障智  障智障智障智  障智障智  障智障智障智障  智障智障  智障智  障智障智障智障  智  障智障智障智障智  障智障  智障智障智障  智障智障  智障智障智障智  障智障智  障智障  智障智障智障智  障智  障智障智障智障  智障智  障智障智障障  智障障智  障智障智障障智        障智障      智障智  智障智  障智障     智障智          障智障智障智障智障智障智障智障障智障智障障智障智障障智障智障障智障智障障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障
障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障智障

回復

有香港人咁樣話你咩- -?
跑我n年前已經冇玩...唔知道入面d人有幾智障
回復 支持 反對

= =''
5洗咁激氣既..
世界上咩人都有,,
只要自己心諗既野系岩..根本5洗理會其他人
回復 支持 反對

最重要係佢智障到 我嬴又係廢 輸又係廢 咁玩黎有咩意思???
秒版 反抓 自灌 BLK 都係廢...
唔通我玩FS咁耐都係白過既???
回復 支持 反對

吾洗理佢地啦"
加油吧xD"
回復 支持 反對

=w=''咁系佢個人問題 ..
根本5需要去理會佢丫..
嬴到佢就得啦 ..
果d人只系因為自卑先會出口傷人
回復 支持 反對

花洛~~估唔到你因為人地咁既說話就令你咁煩腦?

你自問你比話你個條友羸技術~

洗乜理佢點講~係網絡世界咪冇眼屎乾淨盲囉
回復 支持 反對

花奶睇開啲啦
正如文仔講.網絡世界係咁架啦

就前排 我玩魔獸
突然有個玩家入黎 一開波就鬧個場主係白痴
之後係入面玩  無論隊友死或敵人死  佢都鬧人 呆九 廢物先
條友自己又玩得廢  被人串又唔出聲 之後又話人 呆九
我就冇數過佢講過幾多次 呆九
不過鋪game 45mins都應該有30次或上
雖然我係佢隊友  但係對尼啲咁既人唔值得為佢而生氣囉
鋪game由佢輸就算

ps: 有時一直處於一個幸福狀態,突然受到沖擊會不知所諎
       人需要認識社會,世面. 人既EQ係需要段煉,類積經驗
回復 支持 反對

原帖由 小小傻 於 23-4-2008 23:32 發表
花奶睇開啲啦
正如文仔講.網絡世界係咁架啦

就前排 我玩魔獸
突然有個玩家入黎 一開波就鬧個場主係白痴
之後係入面玩  無論隊友死或敵人死  佢都鬧人 呆九 廢物先
條友自己又玩得廢  被人串又唔出聲 之 ...

係呢~~小小傻

上次你係咪話我故意唔收你@@?

唔好意思真係~~我真係睇溜左~

我係咪已經收番你啦?
回復 支持 反對

人地講你幾句就咁 咁你真係幾廢 勁你就唔需要理會人
回復 支持 反對