收起左側

2012的未日....會發生?!

講到尾
到底邊度有預言講過2012會世界末日?
瑪雅人只係冇預言到2012之後ge事而已!
世界循環論?
我想講冇人証實到而家就係太陽紀末囉
d人都只不過係估估下

另重申一次
JOHN TITOR事件早就証實左係流料!
唔好再講得唔得!

仲有!
真係世界末日又點!?
你知你就可以改變佢!?
不如實實在在過埋而家佢好過啦!
回復 支持 反對

其實全球暖化呢個問題既話咁2012年一定唔會發生 -.-
2012年南北極d冰會全部溶哂?

就算真係依家全球發生戰爭既話我諗都冇咁快
因為各國係唔會打核戰,,,,因為各國既政府都明白到核彈既害處,成日都有話核冬天,所以核彈只係一種威脅其他國家既一種核子武器,要用既話都用導彈啦[[bao_34]]

如果水平線真係升得勁既話,沉都沉日本先啦

ps.2012年京都條約失效

雖然人地話馬雅無論天文學,數學果d都好勁,,,但係佢地既預言不可信(個人意見 -.-)

仲有,你地知唔知科學家指出太陽開始老化,,,一老化左既話地球會變成點?
一.會令地球既水份完全蒸發哂
二.氣溫急升,造成人類死亡
當然,太陽老化係百幾年,千幾年先會開始老化

咁姐係話,2012未日係冇可能發生,,但係世界未日係會遲早一日發生

希望各位政府唔好放咁多二氧化碳

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
守衛~朗 + 1 意見詳細

查看全部評分

回復 支持 反對

其實 即使2012年是不是世界末日也好
我們的生活依舊還是老樣子 不是嗎?
若果單純的節能 環保就可以避免的話 就不叫"世界末日"吧..
而且人壽命有限 自己不知道自己會何時死去
既然不知道何時死神會找到你頭上
談論何時或會不會有"世界末日"究竟有甚麼意義?
(又不一定是到"世界末日"那天才會死去啊..[[tk_14]] )
與其擔心一些我們未知的事 何不現在就好好的珍惜身邊的人和事?
我曾經想過:"如果下一分鐘便是世界末日/死神會奪去你的命,在你心中,
你最後悔的事是甚麼?"想到這

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
守衛~朗 + 1 意見詳細

查看全部評分

回復 支持 反對

如果是真的也不錯
可以親眼見証世界未日
我很期侍
回復 支持 反對

係唔會既
回復