打印 上一主題 下一主題
收起左側

PTO鬼超神 村超屎(ok)

回復 10# 的帖子

係真唔係呀?
其實宜家都仲有四 五百人左右~
同一兩年之前差不多姐
回復 支持 反對

因為剩下的都很多無品......
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

咁又係-.-
今日一連玩4埸都比人玩LAG
無哂心機-.-
回復 支持 反對

原帖由 幻影/廢人 於 31-12-2007 17:16 發表
別傻了
我隨便也殺到3 4個

再出上鐵同吉超勁

之前 d垃圾兵都殺到幾個啦

所以正常人係殺到5個以上

樓主唔好咁串咀...
打新手打曬都得啦
如果全部人識玩,識走,識fake,合作
要殺3個上以上都好難

以我上次同fd打o既經驗有一齊打開,有默契)
一開波一齊爆叮車防bug王,之後4面封曬8p
一人一邊
3個搞經濟,4個拖住8p
隻鬼都唔係等閒之輩,第3波已經突破到,仲確保到出兵路線
之後又係打同走佬戰
經濟好o既3個爆炮塔,鬼封左一半map o既金
最後出成吉,先成功殺到2個

可能你係神鬼,好易全清.
但整體而言,pto單鬼係較屈鬼o既
回復 支持 反對

原帖由 已經被他人使用 於 2-1-2008 18:31 發表
正常

我會留守到aoc末落

我也會.....也陪著村逃一起下潛

原帖由 幻影/廢人 於 2-1-2008 18:51 發表
係真唔係呀?
其實宜家都仲有四 五百人左右~
同一兩年之前差不多姐

不是,已少左,最少有很多老手神手潛了
或者係多左新手加入

但是,玩家質素大不如前,每場村總有一個兩個冇品之人
原帖由 亂世之奸雄 於 2-1-2008 18:59 發表
因為剩下的都很多無品......

對!!

舉個例子:以前200個較有品的人,較冇品的有300人
      但是,總有人走,總有人入.已家有品的100,但是冇品的還是有300
因新來的沒有人教佢有品,見到冇品人咁做就會win之類,咁令冇品人數與有品人數的差距加大

原帖由 dmk 於 3-1-2008 00:07 發表

樓主唔好咁串咀...
打新手打曬都得啦
如果全部人識玩,識走,識fake,合作
要殺3個上以上都好難

以我上次同fd打o既經驗有一齊打開,有默契)
一開波一齊爆叮車防bug王,之後4面封曬8p
一人一邊
3個搞經濟,4個 ...

串不串這樣野,你有能力就串得起,沒能力,串魚蛋或可能得
你做到也可以貼上來
因這裡是自由的,你上來有能力自然有人欣賞

你試過1on1 嗎??
我就試過,果場我也勝了,果場我冇影,但是,以下是以前玩pto的例子
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2968389&extra=page%3D12#zoom
pto,根本就是屈鬼,何需7人,1人也ko鬼

pto,有能者居之,仲有,我不用不走佬戰,因我走佬只是令自己更易死,我打pto更加不會出僧等冇品情況
殺到王就是輸,可必再垂死爭[窄]

也不用合作,因pto不用合作也是很屈鬼

無論你是神唔神鬼,你也是很難嬴

這就是多年打pto的結論
(語氣不要太偏激)

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
亂世之奸雄 + 2 感想分享

查看全部評分

回復 支持 反對

咁勁你要開始向封建村逃出發了~.~

封建村屈兵超勁

加油阿
回復 支持 反對

原帖由 幻影/廢人 於 3-1-2008 19:01 發表
咁勁你要開始向封建村逃出發了~.~

封建村屈兵超勁

加油阿

你真係當我冇玩過咁喎....
難玩到有原因
1: 開場冇人肯入,入左就叫轉PTo
2: 我唔鐘意開場等,所以唔會開,只會入人場
3: 封建村多改版(我見過有得入海,只有一格入口)
有興趣下次開場可以叫我
原帖由 ~Ming~ 於 3-1-2008 14:44 發表

我也會.....也陪著村逃一起下潛

不是,已少左,最少有很多老手神手潛了
或者係多左新手加入

但是,玩家質素大不如前,每場村總有一個兩個冇品之人

對!!

舉個例子:以前200個較有品的人,較冇品的有300人
...

我對你能單人對PTO的成吉海唔使走王恭候8p感到佩服
神手可以串,不神可以串,29也可以串.冇人會阻止你的.只係,真正有實力的人不用出口也會被人讚賞.
我當然知你神,但總係覺得你經常前後矛盾

串不串這樣野,你有能力就串得起,沒能力,串魚蛋或可能得
你做到也可以貼上來

因這裡是自由的,你上來有能力自然有人欣賞

你試過1on1 嗎??
我就試過,果場我也勝了,果場我冇影

而我都覺得你 1 on 1 PTO打敗鬼,只係當場的鬼29.
我相信如果雙方實力旗鼓相當的話,鬼沒有可能會輸.
封金,你爆不到炮塔陣吧.唔送kill,慢慢推進迫你去邊,你遲早會被解決

如果這樣你也認為有勝算,加上你不走王的戰法.我會認為你是神.
我雖然唔識做pto鬼,但同唔少神鬼交過手.真係強手的話,單鬼都唔會輸.
早段唔會比你安心發展,等你爆了塔先同你交手,係你有力對抗前已經解決左你/阻礙你發展.佢爭取的是時間.等查出時,你爆塔都唔會o黎得切.
老實講,你的確好有實力.(你玩ao也不少時間)但我有時覺得,你真係有點自大.
最少我會睇唔過眼.

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

封建村在版本是統一了一個地圖
如果你不清楚地圖名稱可以去問
他們這個做法就無BUG檔了
只要你認住正版檔名後
見到其他檔你最多去POST上來
--------------------------------------------------
回復 18# 的帖子

唔識野唔好亂講好喎
回復 支持 反對

喂喂,個木頭開始有火啦
小心D我出黎救火-_-
回復 支持 反對