查看: 130866|回復: 72
收起左側

[綜合討論] 免費Sever太難升 ? 玩到悶 ? 入泥啦 !

我之前玩免費sever 太難升啦 ! 40lv冇玩到....

之後上網搵到大陸版 RO !

係台版免費sever 既 4倍經驗....姐係比正服多兩倍 !

一樣免費 ! 有卡普拉.. ! 冇外掛... ! del 服士瞬移 !

地圖出得又多....多過台版 !

開新ac又可以免費坐卡普拉 5次 !

官網 : http://ro.sdo.com/home/homepage.htm

申請 : http://ro.sdo.com/Web2.0/guide/Index.aspx?Src=../account/zc_01.htm

下載點係最下 ! 建議用迅雷下載 !

要果出現怪獸字請用 Applocale 進行遊戲 !

有得下載http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=8c4e8e0d-45d1-4d9b-b7c0-8430c1ac89ab&DisplayLang=zh-tw

我玩新生世代 sever

我玩左5日轉左賢者 56lv.... 叫 : 月剎羊

希望大家回下貼 / 版主加下分 "" >"<

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
~亞榮~ + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

係唔係官服黎嫁

係唔係大陸官服黎嫁???
回復 支持 反對

原帖由 卡健 於 2007-4-14 16:24 發表
係唔係大陸官服黎嫁???

冇錯冇錯 ! 一齊玩啦好玩架 ~~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 t230286 於 2007-4-14 22:59 發表
佢話"尚未登綠的使用者賬户喎...

申請果陣要揀sever 架...指定sever先入到你申請既acc

玩新生世代 !
回復 支持 反對

原帖由 [H]白槍俠 於 2007-4-14 23:57 發表

申請果陣要揀sever 架...指定sever先入到你申請既acc

玩新生世代 !

我諗住玩呀   希望你留msn比我啦(pm我)   一齊玩會好玩好多架!!@@
回復 支持 反對

我dl緊啦  你有冇msn呀  一齊玩呀
仲有冇人一齊玩呀 add我msn:disney1172000@hotmail.com
回復 支持 反對

嘩..樓主  我玩你個SER  LAG到爆喎!!!  不過我玩田園都市   係同台灣個隻差唔多順!!

麥唔係不嬲電信慢D架咩..我次次玩親大陸GAME都係玩網通先會順
回復 支持 反對

回復 #8 老亨 的帖子

即係玩邊個順先?
我玩free server玩到想死=.=
回復 支持 反對

我去左網頁度睇
樓主你地點樣申請帳號嫁?
id number,
電話果d你地點寫呀?
教教我..
回復 支持 反對