查看: 176710|回復: 407
收起左側

[其他] [集中帖]☆項鍊討論區★

因為太多人開關於鍊的問題...有機會被人呃post及多個同類問題的貼
所以關於 "升鍊...合鍊...買什麼鍊比較好" 等等關於"鍊"的問題
                         請在此post討論

如再看見有關"鍊"的post
全扣10分及關post
(由2007年4月4日開始)

回復

其實鏈既問題根本唔值得發問=.="
回復 支持 反對

原帖由 仲少 於 2007-4-4 20:06 發表
其實鏈既問題根本唔值得發問=.="

我都覺得= ="
但有d人絕覺得幾時升鍊會易升d...
買什麼鍊又會好升d...
所以就比一個地方佢地討論...
但鍊又有討論既價值...沒可能唔比佢地討論的
希望有呢個集中貼可以減小呃post既情況
回復 支持 反對

人地都係轉係問點樣up+9,開這post都沒有什大意義= ="
不過都可以開其他的=3="
回復 支持 反對

原帖由 巴布vs超力 於 2007-4-4 20:11 發表

我都覺得= ="
但有d人絕覺得幾時升鍊會易升d...
買什麼鍊又會好升d...
所以就比一個地方佢地討論...
但鍊又有討論既價值...沒可能唔比佢地討論的
希望有呢個集中貼可以減小呃post既情況

你認同我既睇法
做咩又話鏈有討論價值既.....

仲有集中貼都唔可以減小呃post既情況
因為係e度回post都有1fun架...
回復 支持 反對

原帖由 仲少 於 2007-4-4 20:17 發表

你認同我既睇法
做咩又話鏈有討論價值既.....

仲有集中貼都唔可以減小呃post既情況
因為係e度回post都有1fun架...

不是每個人的想法都同我一樣...
呢d討論價值係留返比果d唔識升9鍊既人討論

係度比佢囉到一分好過比佢係出面開10幾20個咁既post
到時其他問題既post就會比人推灑落低的了~"~
回復 支持 反對

原帖由 巴布vs超力 於 2007-4-4 20:21 發表

不是每個人的想法都同我一樣...
呢d討論價值係留返比果d唔識升9鍊既人討論

係度比佢囉到一分好過比佢係出面開10幾20個咁既post
到時其他問題既post就會比人推灑落低的了~"~

o...
咁我祝e個貼快d有1000個回貼啦^^

仲有點解唔將回貼fun改為0??

[ 本帖最後由  於 2007-4-4 20:31 編輯 ]
回復 支持 反對

原帖由 仲少 於 2007-4-4 20:23 發表

o...
咁我祝e個貼快d有1000個回貼啦^^

仲有點解唔將回貼fun改為0??

0分我想好小人會回答問題囉=]
回復 支持 反對

我想問萊恩用咩鍊好...風/火/電...「完」本萊恩條鍊係唔係風

諗下諗下...萊恩同弓手都係妖精...用電都好:lol

[ 本帖最後由  於 2007-4-4 21:40 編輯 ]
回復 支持 反對

原帖由 Chestnut 於 2007-4-4 21:37 發表
我想問萊恩用咩鍊好...風/火/電...「完」本萊恩條鍊係唔係風

諗下諗下...萊恩同弓手都係妖精...用電都好:lol

我打算用電@@"
係練習果度睇到恩2同電鍊都幾型下=0="
唔知暗鍊係如何的呢....
回復 支持 反對