打印 上一主題 下一主題
收起左側

[一月份活動]ET活動_誰是王者

關閉 [複製鏈接]
啊 , 你60kill 的那句字句在哪?若果時間隱藏了的話 , 你一分四十九便60kill了? 輕騎2秒1隻 , 40x2 = 80 + 開始時間果12秒 , 人口有25 , 109秒 - 92秒 = 17秒 , 17/2 = 8.5隻 , 你人口還剩25 , 計你25喇 , 40+8 - 25 = 23隻 , 你用23隻殺了60人 ?
為何你的分數...以我所知 , 死人會減分數的啊 , 你沒可能會那麼低分吧 ?

我那張2分23 , 也有6900分 , 33 人口 , 沒可能 8隻之差 相差500分吧 , 一隻輕騎值100分嗎 ?

張圖無左60kill 果句訊息 , 還是令人懷疑的啊

同埋我都搞左個單人遊戲小測試(不作加分用途)

兩者相差人口(輕騎)17 , 相差700分 / 17 = 每隻輕騎 41 分 , 一隻輕騎只值16分 , (42人口-25人口) x 16分 = 差272分

你死左23隻 , 23 x 16 = 差368分

272+368 = 差640分 [各位師兄睇下上面計得岩唔岩]

恕小弟冒昩 , 請樓主解析一下。

回復 支持 反對

原帖由 derran 於 2007-1-13 02:20 發表
對不起 破了你

唔係講咩 人地個個都影60kills 既字眼....而你..就只係有100石吧了= =咁點解你唔影60kills個陣
回復 支持 反對

原帖由 陽光Hi-C 於 2007-1-13 04:06 發表
啊 , 你60kill 的那句字句在哪?若果時間隱藏了的話 , 你一分四十九便60kill了? 輕騎2秒1隻 , 40x2 = 80 + 開始時間果12秒 , 人口有25 , 109秒 - 92秒 = 17秒 , 17/2 = 8.5隻 , 你人口還剩25 , 計你25喇 , 40+8  ...

留意一開始的分數

34p是會最高
78p是會最低的..

因為你兵種分佈總會有個分別之差
回復 支持 反對

樓上的 好型
回復 支持 反對

如果我話 我dele門 3p4p7pd兵衝入黎 我dele塔你信唔信 = =
回復 支持 反對

第一 , 弩炮時限二分鐘 , 但你小地圖中的弩炮明顯地是白色[即大地之母]
回復 支持 反對

原帖由 derran 於 2007-1-13 13:23 發表
如果我話 我dele門 3p4p7pd兵衝入黎 我dele塔你信唔信 = =

咁樣即是做馬= =咁你話計唔計@@?
回復 支持 反對

如果我個老炮比人打又點 = = 不過冇可能
回復 支持 反對

岩岩
回復 支持 反對

我想..衣場係多人

但只係..佢可以搵佢個FD..

跟住..做某一個P..任比佢殺

咁就會好快啦..

UM..我想..過多一兩天再作判斷

看看會員的回覆
回復 支持 反對