查看: 38584|回復: 105
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [新年一年一度加倍]抽先字及其他金勳心得交流及打氣安慰區

本帖既本意,
係希望可以幫助正面分擔一啲"而家抽緊槍、準備抽槍、想抽中,但抽極都抽唔到/抽到無錢再抽"既人的心理壓力。
透過大家互相分享自己的抽槍情況和心得,互相支持。

歡迎討論抽年字/隼雷/龍炮/其他金槍既境況和既心得(尤其是失敗的心得),例如:我抽左150個乜都唔中,得個銀T_T

歡迎報告抽解碼的數量。
報告了解碼器的數量 (要有一定的數量) 而唔中的會員,會以樂點作安慰。
請注意, 一定要有圖作証 (中獎圖/解碼數目圖) 才可以有樂點。

樂點會以impression marking 為準則,版主保留最終決定權。

注意,此帖謝絕任何曬命或出言直接/間接諷刺或。
點定義?
此帖是容許講關於"抽中"既心得和share點抽中,但態度必須謙虛。
留言回覆必須是善意。
不能謾罵/諷刺,或其他任何負面及無意義回覆(例如:黑橘,我抽左咁多都唔中,你呃錢!!!;我才不會花錢係呢啲咁既野上面;黑橘又呃錢;我才唔會咁蠢俾人呃;大家加油抽槍俾人呃;咁渣架你,我1個就中了 等等。)
倘若被版主看到有任何絲毫惡意,必定會扣分。嚴重者會作禁言處理。

請注意,本人嚴正呼籲:
抽槍請一定要量力而為。
花錢前,請先考慮自己的經濟能力。
中槍機率係人地set,無得怨邊個。解碼器是自己決定俾錢買的,無得話後悔。
始終cso是一個虛擬遊戲。請不要太認真。唔中唔駛死,千萬不要泥足深陷,千萬不要抽槍抽到自己不能自拔。

醒: (刻意保留馬版既字句, 以示紀念 ^_^)

決定你,除非高,否則
"貪買20算",因為20足以誘惑,盡t__t(受害者)
雖然突然衝出來加句說話在這帖好像不太好,可是也只是為提醒有限經濟能力的你

各人有各人的喜好。錢是自己的。
既然是自己的話, 就有自己 鍾意/選擇 用錢用在什麼地方的權利。旁人不應干涉。
而最重要的, 是互相尊重對方。(花錢又好,不花錢也好)
任何一方 都不應 看不起 另外一方(無論是什麼原因)

希望各位繼續享受這遊戲
回復

是咁的total差唔多一千幾抽得3金
把獵槍仲係要靠人地隻手抽返嚟
諗起都悲哀

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +60 收起 理由
倉井影 + 60 終於中到了! congrats!!

查看全部評分

回復 支持 反對

活動已經完結,但都歡迎會員在此帖繼續討論。
回復 支持 反對

全號己約50把金槍,紅稱, 新年750抽中10金 無我想要的野,呵呵,不過都好好
回復 支持 反對

,無中我想要的野, 750抽.10金
回復 支持 反對

200抽4金一銀,(隼雷,歡喜,星鑽,黃金stg44)中唔到先
回復 支持 反對

呢個活動抽左成千幾都泥 全部加埋都係得2個娛樂金 鑽,煙花= =抽到絕望既時候 諗住比把弓/等離我都夠= = 其後今日戰場果2ABOX 我心諗一定無好野- -之後跟抽既時候 吾小心- -手滑左一下鬆左手 心諗GG 點知一野83= =中左啦/_____\

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
倉井影 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

琴日再度戰爭300 b解
夜晚沒跟抽
就算跟抽都吾知跟到幾點
一開始跟抽50個
跟到不耐煩一金沒中後來轉亂抽
250個瘋狂亂抽
中1金2銀
十字輪迴呀
今年目標達成左啦

現在返工中,圖今晚補

話說我真係經過上年教訓
抽完隼沒錢抽上年電鋸
今年醒目十字加倍果陣沒抽
留返新年抽
既然真係中了獵魂同十字
回復 支持 反對

200抽,閃0 sl8 賓果全中
回復 支持 反對

用login 7日個2A中...
玩具槍

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
倉井影 + 10 :o)

查看全部評分

回復 支持 反對