打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 有關SKULL-8問題

回復 10# 血映雪 正常丫,咁難抽,如果同SKULL-9一樣抽黎都冇用-.-
回復 支持 反對

青龍偃月刀左鍵掛生化明顯快過狂戰巨斧哦!
血映雪 發表於 2-7-2013 18:51

佢只係問我關刀有咩用
關刀既用途同sk9一樣
回復 支持 反對

回復  血映雪 正常丫,咁難抽,如果同SKULL-9一樣抽黎都冇用-.-
abill04064 發表於 2-7-2013 18:55

但青龍偃月刀的攻擊力明顯低過狂戰巨斧哦! 拿它來刷人類的逆襲時很不方便...
回復 支持 反對

回復 13# 血映雪 咁E樣野我就唔知,因為從來係有BINGO果時我係唔會抽解(隨左有人搵我代抽之外)
回復 支持 反對

佢只係問我關刀有咩用
關刀既用途同sk9一樣
kwai-kit 發表於 2-7-2013 19:01

嚴格來說, 這不完全正確...

巨斧的攻擊力高過青龍刀, 是刷魔鬼筋肉人的必備利器!
但如果用青龍刀來刷, 效率可就低得多了!
另外, 巨斧在刷人類的逆襲時可以靠一斧爆頭來迅速TK掉電腦人類...
但青龍刀就做不到一刀爆頭, 效率也是慢多了...

不過青龍刀的攻擊範圍比巨斧大, 而且出刀比巨斧快...
在殭屍模式實戰和人打人小刀戰中佔很大優勢哦!
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月 我想同你講呢,黑橙成日都話E把槍絕版,果把槍絕版,但佢一定都會有時放下出黎賣囉,因為每 ...
abill04064 發表於 2-7-2013 06:27 PM

其實我想講呢,我唔係好明你想講咩
    我話佢絕版,係因為黑橘已經講左會放落box俾人抽
    你有權唔信,我又唔會迫你信
    你想知佢係咪真係絕版,遲下咪知
    而家講咩都冇意義
回復 支持 反對

嚴格來說, 這不完全正確...

巨斧的攻擊力高過青龍刀, 是刷魔鬼筋肉人的必備利器!
但如果用青龍刀來刷,  ...
血映雪 發表於 2-7-2013 07:17 PM

用關刀黎玩刀戰,相比巨斧有一樣明顯既好處
    就係你出右刀時,人地睇係冇延遲,玩刀戰會有好明顯既優勢
回復 支持 反對

回復 17# ZoMble乂幻月 連貼X2
回復 支持 反對

回復  ZoMble乂幻月 連貼X2
abill04064 發表於 2-7-2013 07:26 PM

唔好意思,引用回復唔計連帖
    請詳閱版規.
回復 支持 反對

SKULL1/3/4/5/7/9/11話「絕版」的確係「絕版」,但係佢用捆綁式銷售將幾把「已絕版」SK槍捆綁/將把「已絕版」SK槍同50000point捆綁,喺【槍組】出售,你奈佢唔何
回復 支持 反對