查看: 49117|回復: 54
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Gameone Image Girl大招募2013

「Gameone Image Girl」除了是Gameone一年一度的活動外,更已經是動漫節的盛事之一,如果有留意歷屆Gameone Image Girl的動向,相信大家都會知道他們都已經分別成為全職模特兒、全職藝人、電視藝人、遊戲代言人及兼職模特兒....
  一年一度「Gameone Image Girl」又開始進行招募啦,各位Gameone旗下遊戲的玩家們,如果有志願成為模特兒或迎接五光十色的星光大道,不要錯過黃金機會,請即報名參加!

活動細則:
1) 若發現有玩家虛報資料或假借他人照片參加將被取消資格。
2) 玩家照片可能會使用於活動平面或網路廣告上,敬請特別留意。
3) Gameone保留本活動之最終決策權。

活動報名日期:2013年即日起 至 2013年7月12日
宣傳工作日期:2013年8月

報名詳情:
.所有報名玩家可以電郵到gameonehk@gmail.com
或在Gameone Facebook專頁 (http://fb.com/gameonehk)以「訊息」方式提交以下報名資料。
1) 個人簡介
*角色名稱:
*所屬遊戲:
*暱稱:
*年齡:
*興趣:
*MSN:
網站:
Facebook:
*平常上線時間:
*自我介紹:
*聯絡電話:

注意事項※
. 「網站」為可填寫日記網、相簿等等。
. 平常上線時間 - 請注意此處為平常上線的時間而不是時數,例如你每晚8-10時上線,請填上8:00p.m. - 10:00p.m.。
. * 為必填項目。
2) 玩家必須提交5張以上單人照片,可透過論壇附件上傳 或電郵附件遞交。
3) 玩家必須提供1張證明相片,可透過論壇附件上傳 或 電郵附件遞交。
- 請使用紙張在上面寫上Gameone 或你的角色名稱 再人手拿著紙張拍下照片,以證明所提交的照片為閣下本人,如下圖:
4) 所有相片必須清晰看到參賽者容貌。

有冇SD既C打們去報個名參加下牙?

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
leungyl + 5 1ST

查看全部評分

回復

第一次見到 某某會員 個性別是女性
唔知咩話題 令我想8卦下佢的資料

點知被我發現 佢的個人網址 一按就是av網站

當時我真係呆若木雞 到底佢係唔係想分享 呢?
回復 支持 反對

睇得av多都會厭啦 不過啪啪啪依樣野 做得多都好傷身 有人板
rube129 發表於 18-6-2013 08:23

日日望住同一條女先厭...其實睇咸片反而有助社會平衡

就好似妓院甘, 無論古代現代都有其必需之用, 如同民國時代, 國民黨在上海等地都有官方指定的軍妓(你情我願, 非慰安婦)
退守到台灣都有.

如果冇呢D軍妓, D軍人就亂甘出去強姦婦女..話晒壓力大, 今日唔知聽日事.

到而家和平社會, 成年男人也會有壓力, 而不一定全部人都好有錢可以去麗春院

所以AV等東西就興起了.  如沒有這些東西, 社會也會出現很多問題

所以點解AV店定期俾海關捉一排就算, 旺角等地明知多大陸妹過來搵食, 也是間中捉一捉

不過是打壓下令其平衡些

所以有求有供, 睇AV睇到厭既只會係小數,
回復 支持 反對

咁你既中學生涯有冇食過女同學?
有咩都唔怕講啦 除左我之外應該都冇人對你既中學生涯有興趣 ...
小黑死神 發表於 17-6-2013 16:16

中學時未阿.....那時的中學時代先岩岩流行上網, 用緊ICQ, 溝女都係面對面同打電話

冇而家甘倡狂.......當時大家都好純情的......
回復 支持 反對

又是吃花生看美女的時候了
回復 支持 反對

睇得av多都會厭啦 不過啪啪啪依樣野 做得多都好傷身 有人板
回復 支持 反對

冇新相睇GE囡囡快D報名啦
回復 支持 反對

Ruby 都幾索下wo

動漫節應該出現
回復 支持 反對

我知你系60幾  有個西瓜系肚皮
b8哥 發表於 17-6-2013 20:43

收皮啦仆 街 我同你素未謀面 你知條春咩
回復 支持 反對

你明明唔知我幾重都話我肥囉
小黑死神 發表於 17-6-2013 20:35