查看: 4948|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[搶鮮情報] 新模式?

關閉 [複製鏈接]
回復

應該係掛,唔清楚~
回復 支持 反對

e位人兄
你唔識睇韓文都應該識睇英文吧?
唔識英文都有字典吧

THE CHALLENGE 係比賽咁解呀
http://hk.dictionary.yahoo.com/dictionary?p=CHALLENGE

目測係韓國果邊有比賽打

Google直譯:
線上常規賽卡斯挑戰(挑戰)

卡斯在線6月13日開始的常規賽是新重組!
1。通過總決賽冠軍離線共八週進度每週上網
二。在七八週期間的精神可以是具有挑戰性稱號
三。氏族贏得CAS在線服務主體的國家進入全球競爭
四。重組全球規則16 seonseungje800元,和戰略性的經濟運行
五。灰塵,聖托里尼島地圖指定為正式比賽

應用:週四6月13,2013  - 週三,8月7日每個應用程序
線上預選賽:週四6月20,2013  - 週一8月12日
每週的冠軍:2013年6月26日星期三 - ​​週三,8月14日每星期三熊直播電視

加入一個氏族和氏族勳章NEXON緩存100,000的每週在線資格賽贏了!

根據戰隊挑戰賽的名稱!挑戰
回復 支持 反對

回復 3# kwai-kit
真相鳥
回復 支持 反對

回復 3# kwai-kit

邊有你甘得閑-.-?條片冇嘅你都穩埋出來~.~
回復 支持 反對

原來係比賽黎既~
回復 支持 反對

回復  kwai-kit

邊有你甘得閑-.-?條片冇嘅你都穩埋出來~.~
F└┘CK 發表於 13-6-2013 17:57

e d 全部係條片既簡介到
係條片下面有個"關於"
根本係一睇就睇到
根本就唔洗特登去搵
根本係你有問題
咩叫"邊有你甘得閑-.-?"
咁你又咁得閒去搵條片出黎?

原文:
카스온라인 정규 리그 THE CHALLENGE(더 챌린지)

6월 13일 카스온라인 정규 리그가 새롭게 개편되어 시작합니다!
1. 총 8 주간 매주 진행되는 온라인 주간 챔피언 전을 통해 오프라인 본선 진출
2. 7전 8기의 정신으로 매주 우승을 향한 도전 가능
3. 우승 클랜은 카스온라인 서비스 국가 대상 글로벌 대회 진출
4. 16선승제 800달러의 글로벌 룰로 개편, 전략적 경기 운영
5. 더스트, 산토리니 공식대회 맵으로 지정

신청: 2013년 6월 13일(목)~8월 7일(수) 매주 신청
온라인 예선: 2013년 6월 20일(목)~8월12일(월)
주간 챔피언: 2013년 6월 26일(수)~8월 14일(수) 매주 수요일 곰TV 생방송

매주 온라인 예선전 참여하는 클랜에게는 넥슨캐시 10만원 & 클랜 훈장 증정!

클랜의 이름을 걸고 도전하라! THE CHALLENGE

Google直譯:
線上常規賽卡斯挑戰(挑戰)

卡斯在線6月13日開始的常規賽是新重組!
1。通過總決賽冠軍離線共八週進度每週上網
二。在七八週期間的精神可以是具有挑戰性稱號
三。氏族贏得CAS在線服務主體的國家進入全球競爭
四。重組全球規則16 seonseungje800元,和戰略性的經濟運行
五。灰塵,聖托里尼島地圖指定為正式比賽

應用:週四6月13,2013  - 週三,8月7日每個應用程序
線上預選賽:週四6月20,2013  - 週一8月12日
每週的冠軍:2013年6月26日星期三 - ​​週三,8月14日每星期三熊直播電視

加入一個氏族和氏族勳章NEXON緩存100,000的每週在線資格賽贏了!

根據戰隊挑戰賽的名稱!挑戰

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
HC_Leung + 1 正解
血映雪 + 1 明顯是樓主不經大腦...

查看全部評分

回復 支持 反對

e d 全部係條片既簡介到
係條片下面有個"關於"
根本係一睇就睇到
根本就唔洗特登去搵
根本係你有問題
咩 ...
kwai-kit 發表於 13-6-2013 21:22

謝謝 險被樓主誤導
回復 支持 反對

似係比賽野都過新模式- -