打印 上一主題 下一主題
收起左側

[疑難雜症] 簽到活動問題

唔係好明點簽到,點簽?

花靈簽到活動
1.期間登入送好康
天數日期道具名稱數量
12013年4月16日強化保護魔法書3
22013年4月17日高級強化保護魔法書2
32013年4月18日一般分解魔法書2
42013年4月19日一般煉金魔法書2
52013年4月20日高級煉金魔法書2
62013年4月21日戰績還原卡2
72013年4月22日蕾獲得任務【金】1
招換術的珠子10
82013年4月23日深淵召喚師轉職任務[金]1
招換術的珠子10
92013年4月24日黑夜召喚師轉職任務[金]1
招換術的珠子10
102013年4月25日招換術的珠子10
112013年4月26日招換術的珠子10
122013年4月27日招換術的珠子10
132013年4月28日招換術的珠子10
142013年4月29日招換術的珠子10
回復

你去右上角堆icon度
第2行右面數上黎第2個icon (有2粒骰仔)
再禁花靈的郵票
就可以簽到 ...
小雪冰 發表於 23-4-2013 15:39

唔該曬 >3< 原來計日數,睇尼無得免費升
回復 支持 反對

回復  m88
唔使客氣~
你指緊免費升咩野? 升角?
話說好似好耐冇係gc版見過你 係唔係因為少玩左gc ...
小雪冰 發表於 23-4-2013 18:27

我都係E幾排先打機同上樂古。
回復 支持 反對

回復  m88
原來係咁
有時間既玩下都無妨既
小雪冰 發表於 27-4-2013 09:22

琴日考完m2,得番英文卷4,溫書方法只有自己同自己做group discussion. 講到未來,又未必入到U,學校交流團又未必去到,無野期待,sad.
回復 支持 反對

回復  m88
都係去番吹水區繼續講
我驚離題
小雪冰 發表於 27-4-2013 11:59

Sorry,I think we're getting off the point. What we should talk about is a problem of the game. But the problem is solved. I think this post can be locked.
回復 支持 反對