查看: 2844|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 唉g1

話說呢排登入登勁耐,今日仲係咁,ok,我等,等完之後又點?一入到ser彈左呢張野出黎,你玩我呀,我等左半粒鐘,一入都ser你彈張咁既野,又要off重load,有病,g1你岩岩先搞左個活動出黎吸引老手反黎玩,呢排吸引到又點?個ser咁樣玩毛?

回復

佢地好醒,出活動 吸引人抽ew 吸引人玩,
但另一邊 點知就一系就登入唔到,一系就lag到hihi,一系就玩左唔計數
回復 支持 反對

佢地好醒,出活動 吸引人抽ew 吸引人玩,
但另一邊 點知就一系就登入唔到,一系就lag到hihi,一系就玩左唔 ...
mider012 發表於 5-4-2013 09:05

G1:我出D正活動比你玩呀,不過個SER LAG到咁,你玩到咪玩lo
回復 支持 反對

連我部新電腦都lag到甩肺
回復 支持 反對

話說呢排登入登勁耐,今日仲係咁,ok,我等,等完之後又點?一入到ser彈左呢張野出黎,你玩我呀,我等左半粒鐘,一 ...
ricko0429 發表於 5-4-2013 09:02

可以試試將所有背景深度及動態效果調至 關 或 1, 關閉開場動畫 及使用 Google Chrome 作為預設瀏濫器

話說尋晚有玩家check到G1個伺服放左去馬拉..........

有d人想知,有d人想問,我地重係咪玩緊港服?
[其他] 有d人想知,有d人想問,我地重係咪玩緊港服?
本帖最後由 abepara 於 5-4-2013 09:42 編輯更正: 夜深睇錯數字,多謝各師兄指正,正確 ip:202.181.174.58,我們仍身處港服

個伺服器係香港都搞成咁,無言...................

abepara 發表於 5-4-2013 02:33

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4428353

回復 支持 反對

回復 5# dragoonkwok

Sorry, 資訊發佈錯誤,個ser係香港Kwai Chung
主post已更正
回復 支持 反對

回復  dragoonkwok

Sorry, 資訊發佈錯誤,個ser係香港Kwai Chung
主post已更正 ...
abepara 發表於 5-4-2013 10:53

但我查你搵出來個ip, 真係馬拉, 咁又點解呢?
回復 支持 反對

但我查你搵出來個ip, 真係馬拉, 咁又點解呢?
dragoonkwok 發表於 5-4-2013 10:59

唯一解釋,個IP係錯
回復 支持 反對

唯一解釋,個IP係錯
adrwon 發表於 5-4-2013 11:01

希望啦, 如果真係搬到馬拉咁遠, 真係要得閒先上去探sd啦
回復 支持 反對

希望啦, 如果真係搬到馬拉咁遠, 真係要得閒先上去探sd啦
dragoonkwok 發表於 5-4-2013 11:04

http://www.gameone.com.my/
會否打錯馬拉官方website的IP
回復 支持 反對