查看: 2913|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 1227更新公告-跨年福袋上架、消費滿額再送解碼優惠包!

1227更新公告-跨年福袋上架、全新戰場補給、CSO Day活動、消費滿額再送解碼優惠包!

親愛的玩家您好:
本週伺服器維護已於12/27(四) 12:30完成並對外開放,
歡迎您登入遊戲!

12/27維護事項
●2013跨年超值福袋上架
購買後可獲得永久槍,還有額外機會可以取得[飛鷹十字弓(永久)]或[大嘴獵蜥(永久)]!
【販售時間】12/27(四) 維護後~1/9(三)維護前

●新戰場補給加碼
可單手雙持打法多變的skull武器-闇獄閻羅強勢登場!
【販售時間】12/21(五) 維護後~1/9(三)維護前
如果在12/27維護前已有參加中的戰場補給,所獲得獎勵仍是原戰場補給內容
必須原戰場補給結束後才會顯示新戰場補給內容!

●滿額就送解碼優惠包!
【活動時間】12/18(二)~1/9(三)23:00
【活動內容】於上述活動時間內只要消費HK GASH滿7,497即可至網頁【兌換平台】領取獎勵
*【兌換平台】將於1月3日或之前開放
【活動獎勵】A世代優惠包或電子優惠包(任選一包)

●歡慶跨年活動
【活動時間】12/27(四) 維護後~12/31(一)23:59
【活動內容】遊戲累積時間滿60分鐘
※每天獎勵最多可獲得5次
※回合結束時,會顯示獎勵視窗

●CSO DAY加碼送
【活動時間】2013/1/1(二)
【活動內容】活動當天登入可獲得多項好禮,指定時間在線還可獲得A世代解碼器!

敬祝大家遊戲愉快!
Have a good GAME!!

《CSO絕對武力》營運團隊 敬上

請留意綠色字,即係香港都有份,呢個係香港官網既公告,
如果大家於上述時間內消費到7497gash ,即港幣 $749.7元,你就留意1月3日前可以兌換50個解碼!
回復

呵呵 早知唔買槍住~又比佢賺多d><
回復 支持 反對

好在福袋冇鐵血武士,唔係大把人變吐血武士
回復 支持 反對

sealion2 發表於 27-12-2012 14:55

鐵血真係中左都想爆粗既槍...
得多彈叫做算係優點,其他都係好廢-.-
回復 支持 反對

回復 4# freddy1614

把野又唔準又低攻又壓唔到屍,多多彈都冇用啦
回復 支持 反對

sealion2 發表於 27-12-2012 14:55

好在我把嘔血武士系活動送解9抽拎番黎既姐 =3=
回復 支持 反對

呵呵 早知唔買槍住~又比佢賺多d>

你真係有錢呀
回復 支持 反對

傻既,,,要用同原價差唔多既價錢隨機抽一支自己想要既槍  真係當人連小學生數學都唔識
BG.SK系列仲要得3日   佢地係咪搞錯左新年係愚人節呀
回復 支持 反對

抽飛鷹十字弓55
回復 支持 反對

鐵血武士..我想殺ge武士
戈個福袋只限今年
好貴= =
回復 支持 反對