查看: 1838|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 1130公告-CSO Day、橘子節第三波、買30給60活動、煉獄冰龍登場

親愛的玩家您好:

本週伺服器例行維護已於11/27(二) 12:30完成並對外開放,

歡迎您登入遊戲!

11/27維護事項

●CSO day

為感謝眾多玩家支持,

從12/1(六)起,

每月1號將定於【CSO day】,

當天將有各項好禮大方送,

詳細介紹如下:

【活動時間】從12/1(六)起每月1號

【活動內容】

<登入送好禮>

當天登入即可獲得沙漠之鷹、AK47、M4A1、Clarion 5.56、IDF 防衛者、AWP各3日

<最高同上禮>

當天下午2點,在線的玩家可獲得A世代解碼器1個

<累積時間禮>

進行遊戲累積時間達60分鐘就可以獲得殭屍、角色、槍枝共5份獎勵喔(獎勵為1~3日不等)!

橘子節活動最終章

橘子節活動一波波,

好康拿不完,

STG44、疾風獵鷹、鐵血武士買就送3萬POINT!

買30給60!

什麼東西那麼好康買30給60!?

相同價格,雙倍享受,

趕緊來看看!

※每組帳號限買1次,無法送禮。

※活動商品於商城將以「EVENT」標示

煉獄、冰龍登場

煉獄CV-47、冰龍M4A1商城現期販售中,

僅只一周,請好好把握喔!

<<12/5維護前電子解碼器煉獄CV-47(永久)、冰龍M4A1(永久)機率加4倍>>

<<當龍牙刃搭配煉獄CV-47或冰龍M4A1時,將大幅提高換彈速度>>

<<持有龍牙刃者還可以以優惠價格買到電子解碼器25個一組喔!!>>

※煉獄CV-47、冰龍M4A1【12/5維護後下架】

●女角噴漆上架開賣

娜塔莎、潔西卡、伊琳娜…眾多女角噴漆只在遊戲內才買的到喔!

●其他更新

修正戰友系統【戰星】領取數量異常問題,【戰友之星排行榜】將於近期重新公佈!

敬祝大家遊戲愉快!

Have a good GAME!!

《CSO絕對武力》營運團隊 敬上

回復

11月27號-.-
回復 支持 反對

最僧你地依d人 成個網d野copy哂出黎 就當係一個post放出黎你係有心整既 就入埋cso睇埋個價錢 打埋出黎 方便大家知要買幾多點數
假如想知道出d咩既  點解唔索性入cso官網睇d

仲有  你依個27號既  咁都夠膽放出黎
回復 支持 反對

娜塔莎、潔西卡、伊琳娜…眾多女角噴漆只在遊戲內才買的到喔!
呢句我理解為:唔通可以係老麥買到?
回復 支持 反對

12月1號我一定要記住
o甘多野送~><
回復 支持 反對

回復 3# 專業新手

唔爽唔好睇,又要睇又要嘈,小學雞心態
回復 支持 反對

回復  專業新手

唔爽唔好睇,又要睇又要嘈,小學雞心態
zero19960716 發表於 1-12-2012 00:46

小學雞心態@@?腦都唔洗用就copy出黎呃post
好似好威威咁?  你覺得自己好偉大嗎
回復 支持 反對

回復 7# 專業新手

我呃post?你自己睇下csolauncher上面個表先啦,小朋友

嘈嘈貢咁秀下限,睇野只睇標題唔睇內容就嘈ge人渣咪你ed lo
回復 支持 反對

最僧你地依d人 成個網d野copy哂出黎 就當係一個post放出黎你係有心整既 就入埋cso睇埋個價錢 打埋出黎 方便 ...
專業新手 發表於 30-11-2012 23:34

官方專員都冇Post度...
點解樓主唔Post得?
回復 支持 反對

回復 8# zero19960716

回復 7# 專業新手

你地2個, 請先冷靜。你一言, 我一語, 沒完沒了啊。
(嚴禁人生攻擊, 話人地什麼小_ _)

先不論誰錯誰對,
但首先, 在公開的論壇上, 請互相尊重對方。
請終止對話, 引用/回復對方言論。
請勿挑起罵戰。
嚴懲所有不尊重對方的發言者。
否則會作扣分處理。

如有什麼要互相辯論清楚, 請善用私人訊息。
謝謝大家既合作, 齊建高質素論壇!
回復 支持 反對