打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] [80組]歡迎各ser 嘅80組帖下自己屬性圖

接受唔到批評既不如唔好開post啦= =井底之蛙
無批評又點會有進步呢?
黑焰王子尼路
你個名真係值第1既 不過其他就..
回復 支持 反對

我想講呢
我一直係放緊南ser ac
一直係話緊南服80組第一星宿,亦都冇燒到其他服嘅人
我又想問你,乜樂古唔 ...
fongkapan 發表於 19-11-2012 21:23

咁你即係挑定唔挑先 我依家同你講 食大洗 拆晒石 同你玩呀 你敢唔敢呀? 第一星宿
咪話我食真單恰你 高石恰你 依家剩係同你玩裝 你敢唔敢呀 第一星宿 就擺我地兩個清晒野既屬圖出黎比較下呀好唔好 我就大把綁寶
回復 支持 反對

回復 52# 南官彩兒

一陣又會話唔同村 要你去佢條村度比武-_-
回復 支持 反對

你可以話先撩者賤 但咩都以牙還牙?
你識講2-4樓既態度有問題 咁有問題 你竟然仲用比佢地更差既態度回 ...
楓 〞 發表於 19-11-2012 22:38

唔理佢就煩,呢d 野唔似fb 你分享states 可以del 人留言
如果可以咁我就唔會同佢嘈,之前好幾次我都已經忍
呢次真係忍唔到呢d 人係度搞埋晒d 小動作。我同佢有乜過節自己私底下pm 囉
係要我留言插我留言
我開帖就插我帖
呢d 人真係兩個字:煩同賤
仲要串完大大聲話自己岩話自己果d 忠言
回復 支持 反對

咁你即係挑定唔挑先 我依家同你講 食大洗 拆晒石 同你玩呀 你敢唔敢呀? 第一星宿
咪話我食真單恰你  ...
南官彩兒 發表於 19-11-2012 22:42

你拆晒石就叫我啦wo=)
回復 支持 反對

唔理佢就煩,呢d 野唔似fb 你分享states 可以del 人留言
如果可以咁我就唔會同佢嘈,之前好幾次我都已經忍 ...
fongkapan 發表於 19-11-2012 22:48

其實你依家根本唔知問題出係邊0.0 係出係你態度惡劣同你自己大先會惹咁多人黎插人 所謂既第一 只係你個ser無人玩 之前有post評你隻人仔人地插你就插返人地0.0 諸多理由 人地開80組既post 永遠都係插人既 34石又話人地唔掂0.0 我就睇左好耐 你身裝好勁咩? 你憑咩插人先 高手
回復 支持 反對

打番中文算啦啦states- -
接受唔到現實竟然話人煩同賤
可憐伯母
我明既忠言逆耳
不如轉番句.尼路哥真係無敵-_-毫無進步空間了
間直是神喔!
歡迎起我底搵我舊貼評下過氣ac^3^
回復 支持 反對

你拆晒石就叫我啦wo=)
fongkapan 發表於 19-11-2012 22:50

咁你係咪玩先 老老實實 你要我拆石我可以即時拆即時放圖 係咪邊個輸左del ac先 我就睇你唔順眼啦
回復 支持 反對

回復  南官彩兒

一陣又會話唔同村 要你去佢條村度比武-_-
莫菁兒 發表於 19-11-2012 22:46

依家唔係同唔同村問題 如果佢話 我靠高石靠真單嬴. ok 我將全部野洗過晒 用最原始既數值同佢片 所謂既第一 一定有過人之處啦? 好 就當佢石唔同我一樣 我同佢拆石玩 真單我食得多過佢 用埋大洗 第一既裝 唔會差嫁何? 如果 單計裝都輸既 佢呢個第一 可以收工返屋企 我依家係擺明挑佢機 咪同我講同唔同ser
回復 支持 反對

咁你係咪玩先 老老實實 你要我拆石我可以即時拆即時放圖 係咪邊個輸左del ac先 我就睇你唔順眼啦 ...
南官彩兒 發表於 19-11-2012 22:52

唔緊要呀。你拆囉=)
就算我輸左。就算我走數。你有我乎?
睇我唔順眼歡迎打_我。先撩者賤,睇邊個我留言佢插我,我開帖佢插我
我認d 裝垃圾,如何?你係要比嘅就同我地服最強(鐘無豔)比,絕對佩服佢4體雕身法點唔食丹都16萬血。唔似某d 人食晒丹5體雕先20萬血就聲大大人插你插
回復 支持 反對