查看: 5615|回復: 23
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[提供意見] ...請恕小人失言, 本人覺得有以下問題....

關閉 [複製鏈接]

我可能講左你地都知個問題係邊.. 但係真係唔講唔得..

1. 點解唔抄香港討論區咁, 幫會員解決生活問題?

2. 點解只係賣遊戲廣告, 唔通遊戲廣告食水深d?

3. 開創衣個nakuz既目的就係純粹因為樂古開創神既理想? 意思姐係淨係係香港網站比d網民知道你地既存在, 做一個配角? 我第一個印象係好似樂古係一個淨係有巨商資訊既網站, 你地需要大量資訊......

4. 遊戲害處大, 你地唔怕比人話你地幫遊戲商搵錢? 唔通你地同其他論壇有協議?

5. 咁多板塊人流小, 點解唔考慮關閉一d黎節省網用費?

6.
家中有個人電腦接駁互聯網的住戶百分比
73.3   
76.4   
你地有無方法可以引一d人去上樂古網?

點解唔搵一d品質公司幫你地做一個品質認證?
點解唔同商戶合作, 將意見書放係樂古到比d客寫落去樂古既板到, 等d客可以讚下d商戶?
點解唔提供服務比d小商戶係樂古到賣廣告, 幫佢地做生意?
點解唔個管理層專門將垃圾廣告帖清除?
有無商業登記證?
你地其實可以瓜分論壇市場, 你地可以做到係第一資訊論壇.....
回復

感謝 閣下的意見,管理團隊會考慮可行的建議,謝謝。
回復 支持 反對

你想想
你請機王,整GAME
根本就是宣傳打機....
我成日都打,又唔見我有事(可能是個別)
手田水口廿卜 發表於 12-10-2012 17:42

你請機王,整GAME

我地班大把人日日毒幾個鐘 又5見佢地差?
回復 支持 反對

我來是表達意見了
但丁兄你.....
~笑~
又說請甚麼機王
又說唔想遊戲成為中學生, 小學生既危害物

-0-
你想想
你請機王,整GAME
回復 支持 反對

...我無意見...想就容易, 做...難到出汁...因為我考慮到既野有排諗去點做...

希望比d時間我去諗細節點做.. ...
但丁1 發表於 12-10-2012 08:13

你講更多野到底關咩事
澳門9成女人都係雞?
你這也說的出來?
回復 支持 反對

其實閣下表達咁多,
有咩目的?

問你一個問題

你話你係瑪雅王的寵物,
我想聽下你對2012末日的想發
回復 支持 反對

其實你ff完未?
回復 支持 反對

...我無意見...想就容易, 做...難到出汁...因為我考慮到既野有排諗去點做...

希望比d時間我去諗細節點做... 本人要上班, 真係有時間既話我都去溝女好了....

成績無得逃避, 壓力始終要面對, 如果識利用遊戲既話, 一早就唔需要打機, 輕鬆唔係比個腦完全停頓, 而係比學生利用輕鬆時間取得靈感黎開啟一D想法...

如果唔係考試一早定左果種模式, 一早就有好多人唔合格, 無好工做, 選科之前一定要諗下點解工咁易, 咁多人做, 而唔係跟風就做, 個個人既比較優勢唔同..

最簡單既工先最考驗人既智慧....

個個人打完機, 個腦既思考速度係慢左N倍, 打完機邊仲可能溫到書...

唔事先了解自己既優勢, 一早就比人淘汰左N年LA.....

我唔係想幫人洗腦.... 而係想D人識善用你身邊每一樣野, 姐係好似你打機都希望一塊石都可以打死怪...

我今日識左個女仔, 原來澳門有9成女仔都係雞... 我先發覺上床比打機更重要....

如果香港人每個階層搵錢都好易, 一早就無人讀書LA.. 所以政府控制哂所有野禁止D人用屈機招黎搵錢, 所以我可以同大家講, 唔想比人睇死, 就要自己識走捷徑黎搵錢, 捱下, 先可以等待時機重頭黎過.... 我就係體驗到衣樣野, 所以先同大家講... 如果香港人人口係咁升, 只有服務業有機會上升, 如果唔一早打好人際關係... 你會好蝕底, 所以最基本要了解自己點先可以適應社會..

社會自我封閉左十年, 個個行業都只係諗住點樣生存, 邊得閒理你地生死, 你做到野就請你, 做唔到野就886, 行行都無前景...., 等老逗養... 只有識禮貌既人先可以受到好意, 你話, 搵食幾艱難, 你估打工係你屋企咩..... 受唔到就886, 90後一早比人話係唔受得氣既一群....你唔信可以問人d打工仔, 個個都係咁講.... 所以舞照跳, 歌照唱, 我都係訓覺la, 與世無爭既日子先岩我....

我就係咁懶, 有工就返, 放工就訓.... 生活幾咁悶, 我無慾無求先生存到....

係衣個資源充足既時代既香港... 追求最基本既野, 住, 已經難上登天...

你避得到誘惑, 但係避唔避得到寂寞?

避得到寂寞, 避唔避到苦悶?

要點先做到無慾無求? 得, 先自悶, 後自閉, 三傻仔, 四超人, 五扮佛, 六驅魔, 七幻想, 八訓覺, 9想像....

淨係語言既世界, 你都有排諗la.... 讀書點會咁悶....

你地面對唔到文字所以先咁悶姐... 個個古人都係咁過日子, 點解你地唔得? 我真係唔明...

到最後我講一句, 如果到你真係一個人生活, 你會點算?
回復 支持 反對

我可以簡單回一回覆...

關係到樂古收入廣告支出

只有樂古持有人才有決定權

..............

至於其他增 ...
RoyLo 發表於 11-10-2012 23:34

他應該沒有想過"可行性"這三個字
回復 支持 反對

我可以簡單回一回覆...

關係到樂古收入廣告支出

只有樂古持有人才有決定權