收起左側

[其他] [maimai] maimai GreeN 香港經已更新

dm v8(不能用e pass)
gf v8(不能用e pass)

lll161616 發表於 2012/9/10 21:08

你玩我阿
我有fd話仲有上網wo

==========================

到最後
我決定等到減價先開始玩洗衣機
反正唔急
回復 支持 反對

唔知仲有無人玩MAIMAI呢? 今日去沙龍$5有BONUS TRACK, 另外JUBEAT仍係COPIOUS, 但已$2, 確實幾抵練既 ...
victor609 發表於 2012/11/4 00:58

琴日先玩完
不過我係金星
都係5蚊不過冇BONES TRACK

=======================

順帶一提
SmartGame入多左set maimai
不過仍然係6蚊
回復 支持 反對

照計香港果邊
應該全部機一齊更新既

不過對新歌冇咩興趣
繼續等減價
回復 支持 反對

可以
畢竟是同一廠商
回復 支持 反對

其實也有人用掣的(我指會煲master的玩家
不過明顯較難 而且少人會這樣子做
回復 支持 反對

個圓圈周圍?
就是8個掣阿

=================================

http://maimai.sega.jp/news.shtml
下次版本更新
新增曲那麼有份量阿...
■配信予定曲(曲名 / アーティスト名)
   01. Acceleration / REDALiCE
   02. air's gravity / zts
   03. Black Out / Tsukasa (Arte Refact)
   04. FEEL ALIVE(feat.NAGISA) / ELEMENTAS
   05. Feel My Fire / 発熱巫女〜ず
   06. Fragrance / Tsukasa (Arte Refact)
   07. Link(feat. youna) / Clean Tears
   08. Lionheart / Masayoshi Minoshima
   09. Nerverakes / Taishi
   10. Night Fly / 発熱巫女〜ず
   11. Spin me harder(feat.Asana) / D.watt(IOSYS)
   12. Sprintrances / Taishi
   13. Starlight Disco(feat. Meramipop) / loos
   14. Streak / ARM (IOSYS)
   15. Turn around / Clean Tears
   16. We Gonna Party / Cranky
回復 支持 反對

Get Happy / Jimmy Weckl

之前流傳著已經退K社的Jimmy
還真的去了maimai提供原創曲了

應該有機鋪會乘機加價吧 大概
回復 支持 反對

金星都更新了
大概各地都已經更新了吧

(SEGA的機子 很多機鋪都會肯升級的說
回復 支持 反對

其實唔係天天d人特別有禮貌
而係比較少人je 大概