打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《CSO 絕對武力》暑期第三波大型改版「全面失控」

GM,我地晨早知啦,你post黎冇咩用,其他人韓服一更新就有;P
回復 支持 反對

Gm利害;P
回復 支持 反對

好似中國共慘黨咁
有d咩事都拖一兩日既
btw,Wow old news is so exciting
ycl2005191a 發表於 8-8-2012 19:30

old new is so exciting
Pro乂神手 發表於 8-8-2012 18:55

有問題可以觀看以下文章
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2
回復 支持 反對

回復 13# kissopen222

借問聲 你可唔可以問樓主 我是否有嚴重傷害他人自尊心,使其對樂古失去信心
回復 支持 反對

01d  几ew5 15 50 e乂c1十1几9
其待今次的改版!!!
回復 支持 反對

麻煩晒
回復 支持 反對

唔該曬
話說樓主見唔見好奇號傳送翻黎ge影像
回復 支持 反對

回復  kissopen222

借問聲 你可唔可以問樓主 我是否有嚴重傷害他人自尊心,使其對樂古失去信心 ...
Pro乂神手 發表於 8-8-2012 21:32

其實我只要講一句 本版已經禁止回覆以下內容就可以,
英文:WOW!!!!!Old News Is So Exciting!!!!! (讀音:喎噢!奧撩時熱蘇亦西停!)
粵語:嘩!舊圖真係好刺激呀!
中文(繁體):看!舊圖是多麼的刺激!
中文(簡體):看!旧图是多么的刺激!
火星文:wa!舊塗真系巧刺激牙!!!!>W<!!!
注音文:ㄨㄠ!ㄐㄧㄡˋㄊㄨˊㄕˋㄉㄨㄛ ㄇㄛ˙ㄉㄜ˙ㄘˋㄐㄧ ㄚ˙!(嘩!舊圖ㄕ多麼的刺激啊!)
法文:Wouah! l'actualité ancienne est tellement passionnante!
德文:Wimmern! Alte Nachrichten sind so aufregend!
意大利文:Wow! Vecchia notizia è così eccitante!
日文:ワウ! 古いニュースはとても刺激ですね!
韓文:와우! 오래 되는 뉴스는 이렇게 호쾌하다!
西班牙文:¡Ululación! ¡Las viejas noticias son tan emocionantes!
俄文:Wow! Старые новости настолько захватывающие!
反轉版:¡ƃuıʇıɔxǝ os sı sʍǝu plo ¡ʍoʍ
WOW!
iMOM
Old news is so 唔識串

不過將心比己如果你開攻略/情報帖個個回覆都係呢句 難道會很有成功感? 半點失落也沒有?

說話我唔多講,要投訴我 無任歡迎,記住跟格式
http://www.nakuz.com/bbs/forumdisplay.php?fid=287
回復 支持 反對

回復 18# kissopen222
即係咁樣無問題啦@_@01d  几ew5 15 50 e乂c1十1几9
回復 支持 反對

回復 18# kissopen222

我唔講其他 我就講返呢單 佢做橙橙架 有咩理由 遲一日先POST出咩?
回復 支持 反對