查看: 160205|回復: 93
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動2] 【minecraft版】 哂住宅 攞樂點

E+先知有呢樣野7.7冇野做整D野呃點7.7
羊宅=)
外表才是重點!

-----------------------------------------------------------
前腳TNT裝備,  不怕深夜JJ怪入侵

-------------------------------------------------------------
豬鼻羊(大誤:lol        TNT型防禦式豬仔=](再大誤      可愛的

------------------------------------------------------------
呢個位睇到冇左個頭=)

-------------------------------------------------------
化妝=]!

---------------------------------------------------------
我間偽屋企=] 腳=宅;P

---------------------------------------------------
屋企黎=] 冇電腦顯示唔到我既[ 宅=( ]

----------------------------------------------------------
後言:會唔會加分的其實咁樣衰= =

唔加分我送你一字:lol

JOKE ONLY=]

評分

參與人數 1樂點 +90 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 90 + 1 發現粗口~(́◕◞౪◟◕‵ )凸

查看全部評分

回復 支持 反對

唔岩比例=3=
caesar007 發表於 7-7-2012 03:17

粗口我冇打過..
天然的OAO!

係咪可以參加幾次都得- -
夜鬼唔訓?
回復 支持 反對

話人夜鬼的夜鬼 (╯◕◞౪◟◕‵)╯︵ ┴─┴

參加多次都得冇限
caesar007 發表於 7-7-2012 13:55

我熊貓黎=)
聽日應該染髮=)

但係冇得釘耳洞= =
回復 支持 反對

狸貓就有你份~(́◕◞౪◟◕‵ )凸
caesar007 發表於 7-7-2012 23:48

睇唔到幅相7.7
等我整多間屋呃樂點先~
回復 支持 反對

我就唔信你睇唔到!
caesar007 發表於 8-7-2012 03:40

見到

請訪問>貼圖網  呢幾個字= =
回復 支持 反對

睇到了~
caesar007 發表於 8-7-2012 14:23

點解我見到隻咁似你既生物
回復 支持 反對

活動唔好咁快完A_A
我要樂點樂點A_A

呢次放番我生存MODE既家=)外表表示唔洗理7.7

--------------------------------------------------------
外表悲劇...右手邊燈參考村民既作品, 地下d樹葉參考大雄哥既作品

另一面,前左邊哥個..參考澳門既威尼斯(what!?)

---------------------------------------------------------------
燈真係靚過火把好多..但係開關好樣衰,

中間哥個台黎a_a

----------------------------------------------------------------------------
飯台~  壓力板+欄杆=飯台   

-------------------------------------------------------------------------
廚房(?)  放係上2樓既樓梯下面~

-------------------------------------------------------------------------
2樓雙角度, 第2幅圖個大鏡參考藍色鐵卷門既作品,再改細佢+番個細窗

--------------------------------------------------------------------------
上面第1幅圖既上面~番番去第1間屋(出生點哥到)

------------------------------------------------------------------
天梯~~都係半参考人地既作品..好似叫魯蛋哥個人

第1間屋?當然汁靚小小先比你地睇~

--------------------------------------------------------------------------
行咁慢?拎野咪好麻煩?岩岩整左個鐵路=)(間屋都好耐之前整..係鐵路今日整)

靈感?琴日同今日睇左外國1個ser整1個地圖比人過(睇到都復雜...)
(http://www.youtube.com/watch?v=6agyHHUjoP4&feature=relmfu)<-其中一條影片

--------------------------------------------------------------------------------
偽唐唐既僭建a_a:lol

----------------------------------------------------------------------------
1踩?即開比你睇!

-------------------------------------------------------------------
参考作品當然又係偉大既大雄哥,沖涼好爽A_A

----------------------------------------------------------------------
另1邊...未完成既付魔台...反正都唔洗用到咁高

--------------------------------------------------------------
哇明畫呀!

---------------------------------------------------------
之前上網見到個網,用黎做暗室

可能唐唐都有咁做A_A會唔會呢A_A

用黎收酒整藥水既地方

---------------------------------------------------------------
訓教景色super good=D

評分

參與人數 1樂點 +80 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 80 + 1 空虛!!

查看全部評分

回復 支持 反對

你戈間參考威尼斯人,咁我戈間迷係參考葡京
caesar007 發表於 9-7-2012 01:23

諗唔到放咩好= =
有冇圖=)

3310手榴彈XD惡夢XD
回復 支持 反對

門口唷第一層樓梯來的這些都是第二層別懷疑這是狗來的 p.s第三層用來養狗 往地下屋lo我在洗澡我的田我的家 ...
amaicewong 發表於 12-7-2012 08:20

我想用你個人..有冇模組比我?
回復 支持 反對

金字塔屋企~~~悶悶地整出黎玩下~

屋企內景色,知豬絲好正:lol

飯堂=)

4個男人訓其實會唔會好GAY

武器~~

咁就梗係有附魔啦

出入口

求其整;P

評分

參與人數 1樂點 +70 Bravo! +1 收起 理由
caesar007 + 70 + 1 劣金字塔!!!!!

查看全部評分

回復 支持 反對