打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] Help~招人入jubeat團(13/12團務更新[重要])

關閉 [複製鏈接]
先行預約各位於11月5號 (星期六) 地點你地可以揀:
荃金 / VZ / 或其他可4連的分店

如有任何消息 可打俾 ...
kingson2 發表於 16-10-2011 18:00

5/11(PM) 應該OK, 等大家揀左地點再決定 (我係觀塘, 收左工先過黎)
回復 支持 反對

haha. 慢慢黎喇 防衛本腦好易.
反而我準備ko埋On and On同埋LUCKY LUCKY
kingson2 發表於 18-10-2011 01:33

加油牙```

咩歌都KO唔到,回歸玩BASIC算了
ctral1991 發表於 18-10-2011 09:05

-v- 其實如果覺得EXT 難既, 倒不如試左玩ADV 搵下首歌既節奏, 咁玩番EXT 會易上手D...
如果連ADV 都唔得, 唯有玩埋BASIC (好似玩FLOWER & [E], 我都係由BASIC 玩起)...
加油牙...
回復 支持 反對

雖然對我黎講, 荃金可能遠左D [直頭係遠拉-w- 哈~],
但難得第一次團眾, 11 月5 日3 點我都應該OK,
有冇人可以俾個地址黎, 我未去過荃金架@@"
回復 支持 反對

早幾日行過CWB Gamemax, 有冇人知個邊環境點架? 多唔多人玩架? 有幾台機架?

5/11 i cant,my brother's wedding,i have lots of work to do
lll161616 發表於 19-10-2011 13:42

Oh! Too Bad!
咁個日咪見你唔到囉@x@
唔知幾時先有機會同高手既你切磋下呢... 哈...
回復 支持 反對

ok 麻煩樓主打返我地入左團既卡名:p 同埋nickname上去.3.
方便d人知我地有幾多人入左呢個團

btw, 打埋今次 ...
kingson2 發表於 19-10-2011 23:42

經已係新POST 回帖 ~XD

今週JU-BINGO 只差兩個, 大家要加油囉!!!
回復 支持 反對

我未打-,- 冇錢打. 應該今日會LOGIN一下
其實有幾間機舖都有得戴耳機打jubeat嫁

例如: 荃金,尖金,元金 ...
kingson2 發表於 20-10-2011 17:14

哈, 岩岩SET 左你張新卡做RIVAL,,,,,,,
諗住幾時先傳導D 歌仔落新卡度,,,,, 哈,,, XD~
回復 支持 反對

我都要努力LU,,, 為左沖上8(Jubility),,,
期待緊11月5日團眾^o^
回復 支持 反對

-w- 最近兩星期既Ju-bingo, 都係未達成 (メンバー全員がプレー),
希望大家入團後每星期都去玩一場拉,,,
回復 支持 反對

我地無話係邊個帶領,我地係公平同隨和既,有咩事都要大家商量左先做
不過最好大家有咩諗法,先俾個計劃出 ...
ctral1991 發表於 1-11-2011 08:03

非常同意, 其實我地都係想開開心心打機嘛, 唔洗搞得太過複雜,,,
有咩事大家可以一齊商量, 提出意見,,,
亦重申一件事, 希望各位團友自重, 每星期都去玩番鋪, 免得影響Ju-Bingo 既進度,,,
回復 支持 反對

甘冇所謂喇 今日去幫手打哂d ju-bingo項目先
kingson2 發表於 1-11-2011 09:54

加油, 哈, EXCELLENT 總數達成對我黎講冇信心完成, 都係交俾你達成^^XD
回復 支持 反對