查看: 3671|回復: 47
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 小愛重新打造和技能樹更新&二轉修改(轉至Cow與巴哈)

GC繼萊恩後,小愛也會大幅改變,除了技能樹外,基本的動作和技能也會改變重造唷!
一般技能(修改最多)
必殺技(修改鎖技)
共用技能(追加二項)

較為在意的技能,斯卡克化?!
會更新即代表其他角色的雞肋技能樹(例:羅納,亞莉)可能會修改,福音之一!

小愛二轉也會改變的...經典的一技會再見了(那下一步會是更新小樂和小苺?!,不過以往的技能樹小愛也只是測試人物,小樂和小莓應該會改得很兇!==)
有片睇啦~~~多謝樓下!

一轉和二轉的改變(Cash技也有改變,應該是為了追回S3的畫質)

一轉技能樹介紹~
追加小愛大頭2張(p.s.:有人覺得小愛萌咗,有啲就話以前好睇啲...不過大家都係盡量懷念下以前呢嘅小愛啦,依照台灣咁努力嘅更新速度(為保住亞洲區代理嘅優勢?),八月或九月出左Dio之後,十月左右就要同小愛講886~):

轉至:http://grandchase.info/blog/
       http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=08948&snA=27088&tnum=9
回復

老實講佢改小愛技樹好正常-_-
話晒佢最早佢~我都覺得小愛技樹sp分佈同克比差好遠

話說又冇真技樹份@o@?
回復 支持 反對

老實講佢改小愛技樹好正常-_-
話晒佢最早佢~我都覺得小愛技樹sp分佈同克比差好遠

話說又冇真技樹份@o@? ...
hj1op2 發表於 5-8-2010 14:04

我隻克全鎖開哂--唔夠sp用- -接力果陣又唔出卡- -
回復 支持 反對

我隻克全鎖開哂--唔夠sp用- -接力果陣又唔出卡- -
loklok64 發表於 5-8-2010 14:12

me too-_-接力拎得一張sp卡,我都係凸左幾個
家陣先知靜同狂唔可以學晒=]台灣兩張sp卡仲貴過一條鎖..
回復 支持 反對

比衡返..的確唔錯
不過又有碌?
平衡還平衡....個個一樣就無特色...
回復 支持 反對

me too-_-接力拎得一張sp卡,我都係凸左幾個
家陣先知靜同狂唔可以學晒=]台灣兩張sp卡仲貴過一條鎖.. ...
hj1op2 發表於 5-8-2010 14:14

我買左3點果個鑲嵌珠寶- -諗住1粒開1個卡片洞- -買左3粒比拉把金武- -買完原來開唔到,本來買黑超+鎖技搞到唔夠點買,結果開左羅 白1鎖同一張spt_t
回復 支持 反對

我買左3點果個鑲嵌珠寶- -諗住1粒開1個卡片洞- -買左3粒比拉把金武- -買完原來開唔到,本來買黑超+鎖 ...
loklok64 發表於 5-8-2010 14:20

我都想知佢點開卡片洞-,-
回復 支持 反對

值得高興的是
小愛靚女咗xd
回復 支持 反對

果然唔出真技樹^3^
回復 支持 反對

快D出真技樹.
我真好弱..要鎖技搭夠
回復 支持 反對