打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 公會菇菇屋歡迎妳!(電擊象)

可以話全個game d小朋友吾係係英王就係菇頭屋真心
kkct 發表於 14-7-2010 07:21

貓/_\
講野唔可以咁白/_\
回復 支持 反對

如果本身性別是男就要開男角
那你是否應用自己的真實名字來開角色?
回復 支持 反對

你應該是沒有細心留意我上載的圖片吧, 他的回應實在跟之前180度品格改變, 這是本會不收他的重點

以往都曾發生類似事件, 絕大部分成員都非常合作, 這才是真的拿到想入會的誠意。

在虛擬世界裡, 絕大比率的玩家都使用與真實同性別的角色, 這是自然本性, 你的例子有點...極端
KitKitStar 發表於 15-7-2010 19:19

從你的圖片看,我只看到是你先挑釁
你說的行騙行為,的確是有的

但是若一個人從一開始就說了自己是男的,你還主觀認為他是女的因而被騙,那是你的問題
回復 支持 反對

若真的如此, 他們真的真的..好毒...
為何不索性看J圖, 看AV, 而去開啟一個毫無性感部位的視覺物件, 平坦的遊戲+卡通化+2D女角色?

KitKitStar 發表於 15-7-2010 19:44

你以虛擬世界開女角來說
我亦只是以虛擬世界的觀點來說

虛擬世界不會只是平坦的遊戲+卡通化+2D

SSAD
如果你個會真係咁好會唔會咁得閒約齊成班惡意中傷你
有一期無聊得濟,走去用分ac周圍入人公會(大約半年前吧)
入的準則就是出名臭的那些
英皇什麼?入過
菇屋,也有

入完笑左就算

唔係你post出黎我都唔會有咁大反應
回復 支持 反對

好吧,先從你3幅圖來說
以下均為我個人觀點
你也可以認為是我曲解你的本意
強制控制別人思想,別人必須要服從他的指令,刪角也是必須的

一係無得傾

下                                                                 
我又唔系得登開女仔ac昆人錢                          
對方解釋

no
甘由佢                                                      
對方萌生退意

casy
你樂古個post又話收香港人--''又冇話禁開女角   
對方清楚說明他自己從你們的要求上看沒有問題

我地無話收白目,係咪姐係可以收@@?               
言語及語氣第一次挑釁

大佬我開女角得罪你咩?                                   
對方詢問

街邊無貼唔可以隨地痾尿,咁你係咪走去痾?@@   
言語及語氣第二次挑釁

影緊相,唔阻你講野嫁可?                                
係咪想大廣@@?
D相我會係各大討論區張貼Z~Z

企圖以3項威脅,逼使對方就範,2個選擇,刪角及加入公會,或被大廣及到各討論區"唱衰"
你和內地的黑店(看了就必須買,還不斷提價那種)
有什麼分別?
回復 支持 反對

搶就係唔岩, 責任應由搶圖的承受, 有咩問題?
我盡我本份令大家都有機會去打妖僧,
不過搶圖果堆理所當然 ...
KitKitStar 發表於 17-7-2010 23:35

我問你一句
你平時路過見到人地公會用外掛,白目,你頂多都係會記個公會名
你會唔會走去咁得閒次次都影相keep record?
你真係咁想要我下次見到一定影
回復 支持 反對

呢度係虛擬世界~
每個公會都有佢既規則~
岩你心水就入, 唔岩就入第二個, 何必講咁多@@?

你地點反駁都好~
...
KitKitStar 發表於 20-7-2010 01:06

唔滿意就插~又去要求人地點點點~

你覺唔覺得你講呢句野既時候對住自己個3張圖真係好無說服力

對唔住,忍唔住回左

呢個暑都幾架,不過星期四飛去新加波者
ivanyoyo 發表於 21-7-2010 15:23

以下與楓谷無關
為一本小說的內容

你覺唔覺得你同呢個角色好似
回復 支持 反對